breaking news Νέο

Δήλωση αν. Γεν. Γραμματέα ΚΟ της ΝΔ και βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη για τη δίκη της «Χρυσής Αυγής»

Δήλωση αν. Γεν. Γραμματέα ΚΟ της ΝΔ και βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη για τη δίκη της «Χρυσής Αυγής»

«Σήμερα η Ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε την εγκληματική δράση των θλιβερών νοσταλγών του Ναζισμού στη χώρα μας και οριστικοποίησε ότι το τυφλό μίσος και ο φανατισμός δεν έχουν καμία θέση στο Κράτος Δικαίου.

Η Δημοκρατία μας νίκησε για ακόμη μία φορά. Η Δημοκρατία μας που ήδη με την απόφαση του Ελληνικού Λαού στις προηγούμενες εκλογές έστειλε στο περιθώριο της κοινοβουλευτικής Ιστορίας το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

Η Νέα Δημοκρατία αισθάνεται υπερήφανη και δικαιωμένη για τη συμβολή της προς αυτή την κατεύθυνση.

Γιατί είναι η παράταξή μας που έστειλε στη Δικαιοσύνη όλους τους φακέλους, είναι η παράταξή μας που απέκλεισε την κρατική χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής, είναι η παράταξή μας που αρνήθηκε σε κάθε ευκαιρία και σε όλους τους τόνους τη νομιμοποίηση της παρουσίας της Χρυσής Αυγής σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, είναι η παράταξή μας που διευκόλυνε και επιτάχυνε την τελματωμένη για χρόνια ποινική διαδικασία.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη για μία ακόμη φορά έκανε το καθήκον της χάρη στους εξαιρετικούς λειτουργούς της που διακρίνονται τόσο για την άριστη νομική τους κατάρτιση όσο και για την ευθυκρισία τους.»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής