breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Σήμερα αποφασίζει η Ε.Ε.

Γ' Εθνική : Σήμερα αποφασίζει η Ε.Ε.

Σήμερα Πέμπτη 8 Οκτωβρίου συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και μεταξύ των θεμάτων που θα συζητήσει είναι η έγκριση της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, του Πανιωνίου, του Πλατανιά και της Κέρκυρας, που δεν δήλωσαν συμμετοχή στην Super League 2.

Εφόσον εγκριθεί η συμμετοχή των τριών που είναι το πιο πιθανό, θα διενεργηθεί εκ νέου κλήρωση στους τρεις ομίλους που θα συμπεριληφθούν οι τρεις ομάδες. Στον 5ο, 6ο και στον 10o με το πρωτάθλημα, αν δεν υπάρξουν άλλα εμπόδια να κάνει σέντρα την επόμενη Κυριακή 18 Οκτωβρίου.

Παράλληλα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στην σημερινή συνεδρίασή της αναμένεται να εγκρίνει τη συμπληρωματική προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφορικά με τον προβιβασμό και τον υποβιβασμό των ομάδων

Όσον αφορά τις τρεις εκπροσώπους της Ημαθίας, τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων, την Νίκη Αγκαθιάς και τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα, από την αρχική κλήρωση, αφού ο 2ος όμιλος στον οποίο ανήκουν δεν επηρεάζεται από την εκπρόθεσμη προσθήκη του Πανιωνίου, του Πλατανιά και της Κέρκυρας στην Γ' Εθνική.

Η σειρά των αγώνων τους παραμένει η αρχική με την ομάδα των Τρικάλων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που επαναλαμβάνουμε, αν δεν μεσολαβήσει κάποιο άλλο εμπόδιο θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 18 Οκτωβρίου να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον νεοφώτιστο στην κατηγορία Εθνικό Γιαννιτσών, η Νίκη Αγκαθιάς στο γήπεδό της να φιλοξενεί την Νέα Καλλικράτεια, ενώ ρεπό κάνει ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που έτσι κι αλλιώς χρειάζεται χρόνο, δεδομένου ότι ξεκίνησε αργά την προετοιμασία του.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής