breaking news Νέο

Football League : «Λευκός Καπνός» από το Διαιτητικό

Football League : «Λευκός Καπνός» από το Διαιτητικό

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την περασμένη Δευτέρα την προσφυγή της Νίκης Βόλου, με την οποία ζητούσε την εφαρμογή του ΚΑΠ και στο πρωτάθλημα της Football League, κάτι που εφόσον γίνονταν δεκτό δεν θα ίσχυε ο προβιβασμός του Διαγόρα και της Ιεράπετρας στην Super League 2, όπως είχαν αποφασίσει η Λίγκα και η ΕΠΟ.

Στην πραγματικότητα το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν μπήκε καν στην ουσία του θέματος.

Μετά την απόρριψη της προσφυγής της Νίκης Βόλου, μια απόφαση που είναι τελεσίδικη, ο Διαγόρας και η Ιεράπετρα ανήκουν και με την βούλα στην Super League 2, στο πρωτάθλημα της οποίας θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν. Παράλληλα ξεπεράστηκε και η τελευταία εκκρεμότητα της Football League με τις διαδικασίες, όσον αφορά την προκήρυξη και την έναρξη του πρωταθλήματός της, να αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, καθώς ήδη διανύουμε τον Οκτώβριο και οι ενδιαφερόμενες ομάδες δεν γνωρίζουν ακόμη τα βασικά. Πόσες τελικά ομάδες θα συμμετάσχουν και με πόσους ομίλους θα διεξαχθεί το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Οι ομάδες βέβαια της Football League και μεταξύ τους και η ΒΕΡΟΙΑ συνεχίζουν την προετοιμασία τους και παράλληλα βάζουν και τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ τους.

Η ΒΕΡΟΙΑ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Σάββα Μούργο ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό προπονείτο με την ομάδα ενώ συμμετείχε και στα φιλικά παιχνίδια αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Ο Μούργος, το βιογραφικό του οποίου είχαμε παρουσιάσει σε προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ, είναι επιθετικός μέσος 22 ετών, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, από τον οποίο σε ηλικία 16 ετών μετακινήθηκε στην Άρσεναλ (τμήματα υποδομής) στη συνέχεια βρέθηκε στη Nόριτς από την οποία δόθηκε δανεικός στην Ολλανδική Φ.Κ. Ντόρντρεχ.

Στην ομάδα της Φ.Κ. Ντόρντρεχτ στην οποία ανήκε τα τελευταία δύο χρόνια και από την οποία ήρθε στη ΒΕΡΟΙΑ αγωνίστηκε σε 13 αγώνες σημειώνοντας 3 τέρματα.

Η μεταγραφική περίοδος μπορεί να έχει ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας, όμως υπάρχουν και οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές, οι παίκτες δηλαδή που έλυσαν το συμβόλαιό τους πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου και παραμένουν δίχως ομάδα που έχουν δικαίωμα να μετακινηθούν μέχρι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Δεν αποκλείται λοιπόν η ΒΕΡΟΙΑ να κινηθεί και προς αυτήν την κατεύθυνση, κάτι που άφησε ανοιχτό στις δηλώσεις του και ο Καβαλιώτης προπονητής της Παύλος Δερμιτζάκης.

Παράλληλα συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών με καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου, ενώ αύριο Παρασκευή είναι προγραμματισμένο ένα πολύ σπουδαίο φιλικό με αντίπαλο έναν παλιό γνώριμο από το πρωτάθλημα της Super League και όχι μόνο, τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής