breaking news Νέο

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ: Τελευταίο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στον ΓΑΣ “Μελίκη”

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ: Τελευταίο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στον ΓΑΣ “Μελίκη”

Τον ΓΑΣ “Μελίκη” θα αντιμετωπίσει ο ΑΟΚ Βέροιας εκτός έδρας σε φιλικό παιχνίδι την προσεχή Κυριακή (10/10).

Ο Γιώργος Τριχόπουλος ηθελε να δοθεί ένα ακόμα φιλικό σαν και αυτο μεθαύριο, το οποίο και πρόκειται να αποτελέσει το τελευταίο στην περίοδο της προετοιμασίας, καθ’ οτι στις 18 Οκτωβρίου ξεκινά το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στην πρεμιέρα του οποίου οι “μπλε” της Βέροιας θα βρεθούν αντιμέτωποι του Μαντουλίδη εκτός έδρας.

“Είναι μια δύσκολη χρονιά, στην οποία και ο βασικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία” τόνισε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο Βεροιώτης προπονητής, ο οποίος μάλιστα τούτη την περίοδο βρίσκεται σε μια δύσκολη θεση, από το γεγονός οτι δουλεύει στις προπονήσεις μονο με έξι παίκτες, λόγω covid-19. Οπως εξήγησε, “κάνουμε όντως προπονήσεις με την παρουσία μόνο εξη παικτών, γιατί εχουμε και την περίπτωση των τριών παικτών της ομάδας μας που προέρχονται από την γειτονική Πέλλα. Η οποία και λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου που υπαρχει στην περιοχή της, θεώρησα φρόνιμο αυτά τα τρία παιδιά να μείνουν εκεί για κάποιες μέρες επιπλέον για προληπτικούς λόγους”.

Απαντες παρόντες

στις προπονήσεις από σήμερα

Το καλό είναι, όμως ότι από σήμερα και πάλι οι  προπονήσεις που θα ξεκινήσουν θα έχουν μεγαλύτερη απαρτία παικτών, μιας και ο Γιώργος Τριχόπουλος θα τους έχει όλους κοντά του, οπότε και θα μπορέσει σιγά σιγά να καταστρώνει τα πλανα του για το εναρκτήριο μάτς του πρωταθλήματος.

 

Χωρίς οικονομικό κίνητρο οι παίκτες!

Τέλος, αξίζει να γίνει μια ιδιαίτερη μνεία για όλα τα παιδιά που απαρτίζουν το ρόστερ του ΑΟΚ Βέροιας, τα οποία και στην πλειοψηφία τους είναι νεαρής ηλικίας, για τον λόγο οτι δεν έχουν το οικονομικό κίνητρο, σε σχέση με άλλους παικτες συλλόγων, μιας και δεν λαμβάνουν χρήματα, απόρροια των πολυ στενών οικονομικών δυνατοτήτων που υπαρχουν στον - ιδρυθέντα το 1998 - σύλλογο της Βέροιας. Αλλά η αγάπη τους για την “πορτοκαλί” θεά και η θέληση τους να βοηθήσουν το σύλλογο με όλες τους τις δυνάμεις, τους καθιστά άξιους επαίνου!

 

 

Από τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής