breaking news Νέο

H νέα τροπολογία του Λ. Αυγενάκη

H νέα τροπολογία του Λ. Αυγενάκη

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης κατέθεσε τροπολογία σε σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Εσωτερικών, που ψηφίστηκε χθες από την Bουλή, κατά πλειοψηφία, με το οποίο δίνεται το δικαίωμα στους Δήμους να επιχορηγούν ελεύθερα τα Ερασιτεχνικά Σωματεία με τα έξοδα μετακίνησής τους.

Και αυτή η ενέργεια, λέει, αποδεικνύει το ενδιαφέρον του κ. Αυγενάκη για τα Ερασιτεχνικά Σωματεία και αποτελεί ένα ακόμη βήμα, από τα πολλά που έχει κάνει μέχρι σήμερα, ο Υφυπουργός, για να λύσει τα προβλήματα του ερασιτεχνικού αθλητισμού!!

Δηλαδή στο Δήμο Βέροιας με την συγκεκριμένη τροπολογία που πέρασε από τη Βουλή, παρέχεται η δυνατότητα – το ελεύθερο αν θέλετε – να επιχορηγεί για τα έξοδα μετακίνησής τους, τα 50 περίπου ερασιτεχνικά σωματεία που έχει στην επικράτειά του (ποδοσφαιρικά, χαντμπωλ, μπάσκετ, βολεϊ, κλασικού αθλητισμού κ.α.) !!!

Μα, το πρόβλημα κύριε υφυπουργέ δεν είναι αν έχουν ή όχι το δικαίωμα οι Δήμοι να επιχορηγούν τα ερασιτεχνικά σωματεία. Το πρόβλημα είναι που θα βρουν τα χρήματα να επιχορηγήσουν, όταν αδυνατούν να καλύψουν τα δικά τους έξοδα.

Δώστε χρήματα στους Δήμους για να επιχορηγήσουν, αφού προηγουμένως καλύψουν τα δικά τους έξοδα και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Διαφορετικά «κάνετε μια τρύπα στο νερό»!!

 

Γράφει ο Νίκος Καμπούρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής