breaking news Νέο

Από…ανάκριση πέρασε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Από…ανάκριση πέρασε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Σημαντικά τα όσα κατέθεσε στη συνέντευξη που παραχώρησε στις ΑΝΑ...κρίσεις στα FM του Ράδιο Αιχμή-102,8, με παράλληλη διαδικτυακή σύνδεση από το site μας, www.imerisia-ver.gr, o βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, λίγες ώρες μετά τη δικαίωσή του από το Εκλογοδικείο και τη διατήρηση της βουλευτικής του έδρας.

Για την καταδίκη της «Χρυσής Αυγής» (σ.σ ο κ. Τσαβδαρίδης έστειλε και σχετική ανακοίνωση στον τύπο) : «Ο Νίκος Δένδιας ως υπουργός Δικαιοσύνης του Αντώνη Σαμαρά, ήταν αυτός που ομαδοποίησε τις δικογραφίες των κακουργηματικών πράξεων της «Χρυσής Αυγής», που μέχρι τότε, λανθασμένα, εξεταζόταν μεμονωμένα. Η ΝΔ ήταν αυτή που την απέκλεισε από την κρατική χρηματοδότηση, μη νομιμοποιώντας την με την παρουσία της σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Η δίκη τελμάτωσε επί 4,5 χρόνια με το ΣΥΡΙΖΑ. Η απόφαση του δικαστηρίου είναι ιστορική, κατά του φασισμού και του ναζισμού, ήταν μια δίκαια απόφαση. Αποδόθηκε δικαιοσύνη από τους ανεξάρτητους δικαστικούς λειτουργούς, Η δημοκρατία στον τόπο μας έχει βαθιές ρίζες», μας είπε ο κ. Τσαβδαρίδης.

Όσο δε αφορά την απόφαση του Εκλογοδικείου και το τέλος της...περιπέτειάς του για την εκλογική έδρα που κατέκτησε στις εκλογές του Ιουλίου του 2019, ο βουλευτής Ημαθίας τόνισε : «Ήταν μια θετική κρίση προς το πρόσωπό μου, η οποία με γεμίζει με ικανοποίηση. Δεν αμφέβαλλα ούτε στιγμή για το αίσιο τέλος της. Νιώθω περισσότερο ώριμος από ποτέ να βοηθώ στο να ακούγεται η φωνή των συμπολιτών μου στη Βουλή».

Για το Φώτη Κουτσουπιά, που είχε καταθέσει την ένσταση για τη βουλευτική έδρα, είπε : «Ο κ. Κουτσουπιάς παραμένει συνοδοιπόρος στη μεγάλη παράταξη της ΝΔ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του». Περισσότερα από τη συνέντευξη του Λάζαρου Τσαβδαρίδη στο αυριανό μας φύλλο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής