breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Πεντέμισι χρόνια έργο, συντρόφισσες και σύντροφοι, που κατακλύσατε το εφετείο Αθηνών χωρίς μάσκα. Με το δίκιο σας βρε. Σκάσαμε όλοι μας. Ούτε το μετέωρο βλέμμα ενός ναζιστή να παρακολουθούσαμε.

 

Πάντως ο Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι δεν αυτοκτόνησε. Πού να είχε τέτοιο σθένος ο χερ Χαρόπογλου, το σπέρμα των μαυραγοριτών της κατοχής, των γερμανοτσολιάδων, που μετά την κατοχή οι κυβερνήσεις τους έδωσαν και μετάλλια ως...αντιστασιακούς!

 

Νόμιζε ο Μιχαλολιάκος-Χαρόπουγλου, ότι ο Θανάσης Χατζηπαπαγεωργακοπουλοκωνσταντινογιαννόπουλος θα ήταν μια ζωή κορόιδο να τον χαιρετά με υπόκλιση και να λιγουρεύεται την κόρη του.  

 

Αμ εκείνος ο Καιάδας-Γερμενής-Φον Τζίφρεν. Άντε αγόρι μου τώρα στον Κορυδαλλό. Και που ‘σαι, να ξυριστείς, γιατί σε περιμένουν οι τρόφιμοί του στο εγέρθητω. Θα πήξεις ρεεεε.

 

Η χειρότερη ναζιστόμουρη βέβαια ο Χανς, ο Κασιδιάρης. Ένας αληταράς αρχιναζιστής, που νόμιζε ότι με τις σβάστικες και με τα λοστάρια θα γινόταν ο τρόμος και ο φόβος του Θανάση. Άντε και εσύ μέσα τώρα, να δεις τι εστί βερίκοκο. Παρακάλα να μη σε βάλουν στην ίδια πτέρυγα με τους ποινικούς, γιατί δεν σε βλέπω καλά. Θα δεις το Χίτλερ φαντάρο. Και το Γκαίμπελς νοσοκόμα ναζίστρια με ζαρτιέρες.

 

Βέβαια δεν ήταν μόνο η σπορά των ηττημένων του Β΄ΠΠ, όπως δήλωνε ο φύρερ τους Μιχαλολιάκος. Αυτός ο εμετός τύπων σαν τον Παπά, που φορούσε τα φασιστοφέσια των τσάμηδων γερμανοτσολιάδων και μας το έπαιζε πατριώτης. 

 

Ο Λαγός έγινε κουνέλι και όλοι τους παρακαλάνε να τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά, για να μην πάνε φυλακή.

 

Αλήθεια, τι ελαφρυντικά να αναγνωρίσεις σε ένα ναζιστόμουτρο, που δίνει διαταγές να δολοφονηθεί ένας νέος, όπως ο Παύλος Φύσσας;

 

Τι τους έφταιγαν οι Αιγύπτιοι λιμενεργάτες, ο Πακιστανός που δολοφόνησαν;

 

Πόσος κομπασμός δοσιλόγων, που νόμισαν ότι θα αναστήσουν το ναζισμό και το φασισμό στη χώρα μας;

 

Ανεύθυνοι φυσικά δεν είναι το μισό εκατομμύριο Έλληνες που τους ψήφισαν; Ποιούς; Αυτούς που χειροκροτούσαν τους δολοφόνους μανάδων εγκύων και μωρών στα Καλάβρυτα, το Δίστομο και εδώ στο Βέρμιο. Στο Μεσόβουνο και τους Πύργους.

 

Ανεύθυνη δεν είναι και η δημοσιογραφική καφρίλα τύπου Τράγκα, κυρ Μπάμπη και Μπογδάνου, που τους απηύθυναν ωσαννά τον καιρό της παντοκρατορίας τους;

 

Ανεύθυνοι δεν είναι τύποι σαν το Σφακιανάκη, το Γαϊτάνο και άλλους τραγουδιστές, που «αποθέωναν» τους υπερέλληνες της συμμορίας;

 

Ναι, ανεύθυνοι δεν είμαστε όλοι μας, που αφήσαμε και θέριεψε το φίδι του ναζισμού σε έναν τόπο που κατέστρεψε τα πάντα, που άφησε εκατομμύρια νεκρούς από την πείνα και τους φόνους;

 

Σε έναν τόπο που οι μετά το 1945 πολιτικοί του, αντί να διεκδικήσουν τις πολεμικές αποζημιώσεις της ναζιστικής Γερμανίας, υπέγραψαν στο Λονδίνο το 1953 να....χαριστούν τα χρέη των Γερμανών.

 

Σε αυτό τον τόπο λοιπόν κανείς δεν είναι αθώος από το αίμα του Παύλου Φύσα. Γιατί αφήσαμε την ιστορική μνήμη στην άκρη και πορευτήκαμε αδιαφορώντας για το γείτονά μας.

 

Μεγάλη η νίκη της δημοκρατίας λοιπόν. Με  την ευχή να μην ξανάρθουν στην πολιτική ζωή του τόπου μας τέτοια άθλια υποκείμενα.


ΜΙχαλολιάκος
Γερμενής
Κασιδιάρης
Λαγός
Χρυσή Αυγή-επώνυμοι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής