breaking news Νέο

Προβληματισμός και αγωνία στους Αετούς Βέροιας

Προβληματισμός και αγωνία στους Αετούς Βέροιας

Μπορεί ο covid-19 να “χτύπησε” για δεύτερη φορά την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας με την γνωστοποίηση πέντε νέων κρουσμάτων στις “τάξεις” της (συνολικά 6 τα κρούσματα πλεον), όμως το γεγονός αυτό δεν άφησε ανεπηρέαστο και τον συμπολίτη σύλλογο των Αετών.

«Αυτή τη στιγμή, αυτό που δύναμαι να πω και να βγάλω μ’ όσο ανθρώπινο χαρακτήρα γίνεται μέσα από την καρδιά μου, είναι οτι συμπαρίσταμαι στο σωματείο του Φιλίππου και στον φίλο μου τον προπονητή Χρήστο Μπλατσιώτη, ελπίζοντας να βγουν το γρηγορότερο από την δίνη αυτών των προβλημάτων. Γιατί, όπως λεει και ο θυμόσοφος λαός μας, όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα σου, τότε να περιμένεις πως η φωτιά θα έρθει και στο δικό σου» ανέφερε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο τεχνικος καθοδηγητής των “Μελανόλευκων” της Βέροιας, Μάριος Γεωργιάδης, ο οποίος με αφορμή το γεγονός αυτό, αλλά και της απολύμανσης - εκ των πραγμάτων - η οποια θα πρέπει να γίνει εκ νέου στο “Δημήτριος Βικέλας”, ματαίωσε την χθεσινή προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 8μ.μ.

 

Ήττα στο τελευταίο φιλικό της προετομασίας

Κατά τα άλλα, οι Αετοί Βέροιας βρέθηκαν αντιμέτωποι του Ιωνικού Ν. Ιωνίας Θεσσαλονίκης, την Κυριακή σε φιλικό επίπεδο, στο οποίο και γνώρισαν την ήττα με σκορ 74-69. Το εν λόγω φιλικό υπήρξε το ογδοο στη σειρά, με το οποίο και ολοκληρώθηκε ο κύκλος των φιλικών αναμετρήσεων των “μελανολευκων” στο στάδιο της προετοιμασίας. Που από τη Δευτέρα πέρασε στην τελική της ευθεία, για την Κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους Ικάρους Γιαννιτσών, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής. Πλην όμως μετά την πανδημία που έχει πλήξει για δεύτερη φορά τον Φίλιππο και την ματαίωση της χθεσινοβραδινής προπόνησης της ομάδας, τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί μεταβεβαιότητας, όσν αφορά γύρω από την διεξαγωγή του εναρκτήριου παιχνιδιού του πρωταθλήματος.

 

Από τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής