breaking news Νέο

Β' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Πρεμιέρα με φυσιολογικά σκορ

Β' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Πρεμιέρα με φυσιολογικά σκορ

Πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή και στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της Ένωσης στο οποίο φέτος συμμετέχουν 22 ομάδες και όπως κάθε χρόνο διεξάγεται σε δύο ομίλους.

Στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας συμμετέχουν ομάδες που έχουν γράψει ιστορία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας και όχι μόνο και αυτό του δίνει μια διαφορετική αίγλη και ενδιαφέρον.

Στην πρώτη αγωνιστική, που όπως αναφέραμε, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής έξι νίκες των γηπεδούχων, από τις οποίες οι πέντε στον Β' όμιλο, ενώ από τον Α' την μοναδική εντός έδρας νίκη πέτυχε η Αλεξάνδρεια.

Τα περισσότερα τέρματα (9) σημειώθηκαν στο παιχνίδι της Αγίας Βαρβάρας με το Καμποχώρι (3-6 το τελικό σκορ) ενώ με οκτώ γκολ ακολουθεί το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ της Πατρίδας και του Τριλόφου (6-2 το τελικό αποτέλεσμα).

Στα θετικά της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας το ότι υπήρξε σκορ και στα δέκα παιχνίδια, από ένα γκολ (αγώνας Ολυμπιακού Νάουσας – ΑΕ Ποντίων 1-0), μέχρι όπως ήδη αναφέραμε εννέα στον αγώνα Αγίας Βαρβάρας – Καμποχώρι.

Η Α.Ε. Αλεξάνδρειας έκανε ποδαρικό με νίκη, καθώς κέρδισε στην έδρα της την γειτονική της Δόξα Βρυσακίου με δύο γκολ που σημείωσε στο τελευταίο 10λεπτο του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 83' με τον Αρβανίτη και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κώστα Κίτσα.

Τους τρεις βαθμούς της νίκης και μάλιστα εκτός έδρας πήρε και η Α.Ε. Καβασίλων με αντίπαλο τον ΠΑΟ Παλατιτσίων. Σκόρερ της ομάδας του Γιάννη Χατζηαθανασίου που νίκησε 0-2 ο Γατόπουλος στο 3' και ο Ρ. Πάτας στο 77'.

Από τον Β' όμιλο ξεχωρίζουν οι επιτυχίες του Ολυμπιακού Νάουσας, του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και του Άτλα Ζερβοχωρίου.

Ο Ολυμπιακός Νάουσας με γκολ του Θ. Χαρατσίδη στο  35' νίκησε στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου 1-0 την Α.Ε. Ποντίων, ενώ ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου επίσης στην έδρα του επεβλήθηκε του Κεραυνού Επισκοπής με 2-0. Τα γκολ ο Τσουλχαϊ στο 36' και ο Λιάτσος στο 71'.

Στο γήπεδο του Ζερβοχωρίου ο Άτλας με σκόρερ τον Κεχαϊδη στο 20' και τον Ισαακίδη στο 73' κατέβαλε την αντίσταση του Αχιλλέα Νάουσας, που είχε ισοφαρίσει στο 64' με τον Μίγκα, με 2-1.

Όπως ήδη αναφέραμε η Πατρίδα πήρε το γειτονικό ντέρμπι με τον Τρίλοφο με το αγγλικό σκορ 6-2. Σκόρερ της νικήτριας ο Γ. Ορφανίδης, ο Ν. Καλαϊτζίδης (10', 35' και 75') και ο Ορφανίδης 88', ενώ για λογαριασμό του Τριλόφου σκόραραν ο Τσιτινίδης και ο Παπαδόπουλος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής