breaking news Νέο

Εκδόθηκε και κυκλοφόρησε το διπλό τεύχος 171-172 του μακροβιότερου περιοδικού της Ημαθίας της ΝΙΑΟΥΣΤΑΣ

Εκδόθηκε και κυκλοφόρησε το διπλό τεύχος 171-172 του μακροβιότερου περιοδικού της Ημαθίας της ΝΙΑΟΥΣΤΑΣ

Εκδόθηκε και κυκλοφόρησε το διπλό τεύχος 171-172 του μακροβιότερου περιοδικού της Ημαθίας της ΝΙΑΟΥΣΤΑΣ που καλύπτει το εξάμηνο Απριλίου – Σεπτεμβρίου 2020 και εκδίδεται από την Πολιτιστική Εταιρεία Νάουσας «Αναστάσιος Μιχαήλ ο Λόγιος» με πλούσια και ενδιαφέρουσα ύλη.

Η φωτογραφία του εξώφυλλου είναι της συγγραφέως Θάλειας Σαμαρά από το αρχείο του Τάκη Μπαϊτση σε επεξεργασία του Δημήτρη Πάζου.

Μεταξύ των άρθρων διακρίνουμε και αυτά των: Πρωτοπρεσβύτερου Αθανασίου Νίκου: «Ελληνορωμαϊκή περίοδος. Οι θρησκείες». Γιάννη Καρατσιώλη: «Δημήτρης Στυλιανίδης». Στέργιου Αποστόλου: «Αρχεία της Μουφτείας Βέροιας». Τάκη Μπαϊτση: «Ο χαλασμός της Νάουσας το 1822 από ανέκδοτο αρχείο». Το διήγημα του Αλέξανδρου Οικονόμου: «Αgoustos»... κάτι σαν παραμύθι». Γρηγόρη Σακαλή: «Νέα ποιήματα». Θεόδωρου Ζιώτα: «Ιστορίες από το παρελθόν». Χαρίτωνα Τομπουλίδη: «Ο κύκλωπας λαϊκισμός και η δράση μας». Νικολάου Κύρου: «Τα βότανα μέσα από τον μύθο και την παράδοση». Αθανασίου Τσαυτάρη: «Περί γεωργίας και...αρχιτεκτονικής» και άλλη ενδιαφέρουσα ύλη.

Το περιοδικό διατίθεται σε συνδρομητές και στη Βέροια από το βιβλιοπωλείο «Επίκαιρο» (Βενιζέλου 36).

Αντιπρόσωπος του περιοδικού στη Βέροια είναι ο Γιάννης Καρατσιώλης (τηλ. 2331060331 και 6944670719).

 

Ι.Α.Κ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής