breaking news Νέο

Εθνική Ελλάδος: Σήμερα με το Κόσοβο

Εθνική Ελλάδος: Σήμερα με το Κόσοβο

Η Εθνική Ελλάδος μετά την νίκη της με 2-0, επί της Μολδαβίας το βράδυ της περασμένης Κυριακής, σήμερα Τετάρτη καλείται να ξεπεράσει ένα ακόμη εμπόδιο και αυτό εντός έδρας, στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο το Κόσοβο, το οποίο στο πρώτο παιχνίδι είχε κερδίσει με 1-2 εκτός έδρας.

Βέβαια η εκτός έδρας νίκη του πρώτου αγώνα δεν εφησυχάζει τους Έλληνες διεθνείς με τον Ολλανδό ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής να επισημαίνει τις παγίδες που μπορεί να κρύβει το παιχνίδι.

Η Εθνική της χώρας μας με δύο νίκες και μια ισοπαλία στα τρία παιχνίδια που έδωσε στον νέο θεσμό του UEFA Nations League, ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Σλοβενία, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας στον αγώνα του πρώτου γύρου και με την οποία όπως όλα δείχνουν θα παλέψει για την πρώτη θέση.

Οι διεθνείς της χώρας μας ολοκλήρωσαν χθες Τρίτη την προετοιμασία τους με τον ομοσπονδιακό προπονητή να ετοιμάζει δύο – τρεις αλλαγές στο βασικό σχήμα της ενδεκάδας, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Μολδαβία.

Συγκεκριμένα σκέπτεται να επαναφέρει τον Χατζηδιάκο από το δεξί άκρο στο κέντρο της άμυνας και στη θέση του να περάσει τον Λάζαρο Ρότα της Φορτούνα Σινάρντ, ενώ θέση στην μεσαία γραμμή διεκδικεί και ο Μπουχαλάκης.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 9.45 μ.μ. και θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του ΟΡΕΝ.

To πρόγραμμα

Ελλάδα – Κόσοβο 9.45 μ.μ. ΟΡΕΝ

Μολδαβία – Σλοβενία 9.45 μ.μ.

 

Η βαθμολογία

(Σε 3 αγώνες)

        τερ.  βαθ.

Ελλάδα   4-1   7

Σλοβενία 2-0   7

Κόσοβο   2-4   1

Μολδαβία       1-4   1


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής