breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Συγκάτοικοι Κορυδαλλού, οσονούπω, Κουφοντίνας, Κασιδιάρης, Μιχαλολιάκος και Γιωτόπουλος, Χριστόδουλος Ξηρός και Γιάννης Λαγός. Τον ίδιο ταχυδρομικό κώδικα θα μοιράζονται στις γυναικείες φυλακές. Ε, ρε, γλέντια. Δημοκρατικά αυτή τη φορά.

 

Να πας έξω από τις φυλακές πεσκέσι στον Κουφοντίνα τον «Αγώνα μου» του Αδόλφου και στο Μιχαλιολάκο τα άπαντα του Κιμ Γιονγκ Ουλ.

 

Και όχι μόνο αυτό, να τους βάζεις και διαγώνισμα κάθε μέρα, για τα κατορθώματα των «ηγετών» τους.

 

Έτσι που στο φινάλε να μας βγει ο «Λουκάς» εθνικοσοσιαλιστής και ο Φύρερ πιο μαοϊστής και από το Μάο.

 

Θυμάμαι τον αδελφό Στέλιο Παττακό στη δίκη της χούντας, όταν τον ρώτησε ο μακαρίτης ο πρόεδρος του δικαστηρίου, Γιάννης Ντεγιάννης, για τον τόπο κατοικίας του και αυτός απάντησε «Κορυδαλλός»!

 

Να, τέτοιο μυαλό είχε ο Στέλιος ρε και όμως έγινε αντιπρόεδρος της χούντας.

 

Και εσύ με τόνους διατριβές να είσαι έξω από το πολιτικό γραφείο της Ντόρας, για να σε προσλάβουν θερμαστή στη Siemens.

 

Θα μου πείτε, υπάρχει ειδικότητα θερμαστή στη Siemens; Όχι ρε, Απλά θυμηθήκαμε του ενός και μοναδικού άντρακλα του ελληνικού κινηματογράφου, του Νίκου Κούρκουλου, στο όχι άλλο κάρβουνο.

 

Τώρα, πού είναι πολλά τα λεφτά Άρη; Μη ρωτάτε εμάς, αλλά αυτούς που τα έχουν. Εμείς μέχρι και αναγόμωση κάνουμε στις σόλες των παπουτσιών, από σκασμένα λάστιχα φορτηγών στην εθνική. Κοντεύοντας μάλιστα να γίνουμε πολτός στις ρόδες τους.

 

Και στο φινάλε οι Χρυσαυγίτες θα τρώνε τον αγλέορα στον Κορυδαλλό. Τζαμπέ φαί, ζέστη και μπάνιο. Εκεί να προσέξει μόνο ο φύρερ, μη γλιστρήσει και ζητήσει από τον Κασιδιάρη το σαπούνι, γιατί δεν τον βλέπω καλά με το μίσος που του έχει ο Ηλίας.

 

Ενώ εμείς και στη δίαιτα και στη φλοκάτη και μπάνιο μόνο με το νερό από τον καφέ του μνημοσύνου, που θα ψάχνουμε κυριακάτικα, για να βουτάμε στο γλυκύ βραστό κανά κουλουράκι, μετά ελίτσας και κονιάκ, που ένας πίνει και έξι μεθούν.

 

Εντάξει μεγάλε, θα μου πει ο σύντροφος ο Γιάννης ο Λαγός. Κάτσε εσύ στη θέση μου, να είμαι στην απέξω εγώ. Αμ δε, χερ Χαρούπογλου. Εγώ μόνο τη σόλα των ΜΑΤατζήδων βλέπω και την κάνω με 9,52 τα εκατό. Θυμάσαι εσύ που τους προκαλούσες να παίξετε ξύλο; 

 

Ε, τώρα σκάσε και σκάβε. Και άμα βγεις καμιά δεκαπενταριά χρόνια μετά, θα βγάλουμε το ΚΚΕ κυβέρνηση, έτσι για να σκάσεις από το κακό σου.

 

Προς το παρόν Κούλη και πολύς μας είναι ρεεεεεε. Τιτανοτεράστιος ρεεεεε. Λοιμοί, σεισμοί και καταποντισμοί στη χώρα μας ρεεεε.


17Ν
Παττακός
Κούρκουλος
Λαγός

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής