breaking news Νέο

Κορονοϊός: Σε καραντίνα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης - Θετικό μέλος της οικογένειάς του

Κορονοϊός: Σε καραντίνα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης - Θετικό μέλος της οικογένειάς του

Τι έγραψε ο υπουργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Μέλος του στενού οικογενειακού μου περιβάλλοντος διαγνώσθηκε θετικό στον κορονοϊό. Υποβλήθηκα αμέσως σε τεστ και είναι αρνητικό. Μπαίνω προληπτικά σε καραντίνα και θα ασκώ τα καθήκοντά μου εξ αποστάσεως» έγραψε στο twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ενημερώνοντας για την κατάστασή του.

Όπως λένε συνεργάτες του, δεν έχει εμφανίσει, τουλάχιστον προς το παρόν, κανένα σύμπτωμα που να παραπέμπει στη συμπτωματολογία του κορονοϊού. Ο υπουργός χαίρει άκρας υγείας και εργάζεται από το σπίτι του. Οι ίδιοι συνεργάτες του κ. Χρυσοχοΐδη προσθέτουν ότι «ο υπουργός ήταν πάντα εξαιρετικά προσεκτικός όσον αφορά στον κορονοϊό. Φορούσε μάσκα και κρατούσε αποστάσεις. Μάσκα φορούσαν ακόμα και οι πιο στενοί συνεργάτες που έρχονταν σε επαφή μαζί του καθημερινά. Επίσης, ο υπουργός υποβαλλόταν συχνά σε τεστ για Covid-19 λόγω των ταξιδιών που πραγματοποιούσε. Όλα ήταν αρνητικά».

Μόλις ο υπουργός ενημερώθηκε ότι μέλος της οικογένειάς του είναι θετικό τον ιό, υποβλήθηκε εκ νέου σε τεστ, το οποίο ήταν αρνητικό. Ωστόσο, αποφάσισε να παραμείνει στο σπίτι του για μία εβδομάδα και να εκτελεί από εκεί τα καθήκοντά του.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής