breaking news Νέο

Προβληματισμός για τη χρήση μάσκας στα γυμναστήρια που ήδη έχουν πτώση 40%

Προβληματισμός για τη χρήση μάσκας στα γυμναστήρια που ήδη έχουν πτώση 40%

Δύσκολο αποδεικνύεται το φετινό φθινόπωρο για τα γυμναστήρια, σε μία χρονιά που έτσι κι αλλιώς υπολογίζεται ως «χαμένη» για τον κλάδο, λόγω της πανδημίας.

Υπενθυμίζεται ότι τα γυμναστήρια επαναλειτούργησαν μετά το lockdown στα μέσα Ιουνίου με νέους κανόνες και μέτρα προστασίας για τους αθλούμενους και το προσωπικό ενώ από τη Δευτέρα ισχύουν τα μέτρα που προβλέπονται στον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας για τα τρία επίπεδα επικινδυνότητας.

Την Τρίτη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, έδωσε μάλιστα διευκρινίσεις για τη χρήση της μάσκας στα γυμναστήρια σημειώνοντας ότι στην περίπτωση των επιπέδων 2 και 3 είναι υποχρεωτική σε χώρους υποδοχής, αναμονής και στα αποδυτήρια, ενώ στα ομαδικά μαθήματα όταν δεν μπορούν να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες αποστάσεις των 2 μέτρων μεταξύ των αθλουμένων.

 

Επιφυλακτικός ο κόσμος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του insider.gr οι συνδρομητές των γυμναστηρίων παραμένουν ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις επιφυλακτικοί καθώς όπως επισημάνει στο insider.gr ο Δώρος Κλεοβούλου, Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, είναι λιγότεροι κατά 40% σε σχέση με πέρσι.

«Είναι μία δύσκολη περίοδος προσπαθούμε να την ξεπεράσουμε και περιμένουμε και την αντίστοιχη στήριξη από την πολιτεία» προσθέτει.

Από την πλευρά τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων προσπαθούν να προσαρμόσουν όσο είναι δυνατό, ακόμη και τα προγράμματα ή τις προσφορές που κάνουν στους πελάτες τους στις νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία. Μεγάλες αλυσίδες παρέχουν για παράδειγμα είτε τη δυνατότητα άθλησης σε εξωτερικούς χώρου, είτε για ολιγομελή προγράμματα ή ακόμη και για προγράμματα Online.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής