breaking news Νέο

Football League : Στην αναμονή οι ομάδες

Football League : Στην αναμονή οι ομάδες

Οι ομάδες της Football League περιμένουν να ολοκληρωθεί το σίριαλ των προσφυγών που ξεκίνησε η Νίκη Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο για να μπει στο τελικό του στάδιο και να ξεκινήσει επιτέλους το αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Τελευταίο επεισόδιο η προσφυγή της ομάδες του Βόλου με την οποία ζητάει να υποβιβαστούν, όπως προβλέπονταν από την προκήρυξη η Καλαμάτα, ο Ιάλυσος, η Τρίγλια και ο Ασπρόπυργος και το πρωτάθλημα της Football League να διεξαχθεί με λιγότερες ομάδες, με την απόφαση του Δικαστηρίου να αναμένεται την προσεχή εβδομάδα.

Εν τω μεταξύ οι ομάδες συνεχίζουν την καλοκαιρινή (;) προετοιμασία τους που ξεκίνησε πριν δυόμιση περίπου μήνες και με τα φιλικά που δίνουν προσπαθούν να διατηρηθούν όσο το δυνατόν πιο φρέσκες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όποτε κι αν οριστεί αυτή.

Στη ΒΕΡΟΙΑ, μετά την εντυπωσιακή νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη Παρασκευή, συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις στις εγκαταστάσιες του Ταγαροχωρίου, εκεί που θα πραγματοποιηθούν και τα επόμενα εντός έδρας φιλικά, καθώς το Δημοτικό Στάδιο έκλεισε για ένα περίπου μήνα για επανασπορά του αγωνιστικού χώρου και αναμένεται να δοθεί σε χρήση, με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά την αναβολή του χθεσινού φιλικού με αντίπαλο τον Πιερικό που επρόκειτο να διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Κατερίνης, τα επόμενα προγραμματισμένα παιχνίδια της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι με τα Τρίκαλα το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και τον Αλμωπό Αριδαίας, νεοφώτιστο φέτος στην Football League, το επόμενο Σάββατο 24 Οκτωβρίου, ενώ συζητείται και ένα φιλικό με το Αιγάλεω για το τελευταίο Σάββατο (31/10) του Οκτωβρίου.

Παράλληλα με την προετοιμασία της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος για όποτε αποφασιστεί αυτή η ΒΕΡΟΙΑ κινείται και για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Τελευταία στις προπονήσεις παίρνει μέρος ένας υψηλόσωμος Γάλλος μέσος, ο Ντί Τζιοβάνι, που φαίνετια να έχει πείσει τον προπονητή, αλλά και όσους παρακολουθούν τις προπονήσεις της ΒΕΡΟΙΑΣ και εκτός απροόπτου θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας. Ο Γάλλος μέσος που είναι 23 ετών έχει περάσει από το πρωτάθλημα της Κύπρου αγωνιζόμενος για μικρό χρονικό διάστημα με τα χρώματα του Ερμή Αραδίπου, ενώ στην πατρίδα του τη Γαλλία αγωνίστηκε σε μικρές κατηγορίες.

 

ΔΕΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ Η ΒΕΡΟΙΑ

Το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ στην συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας 12 Οκτωβρίου εξέτασε τους φακέλους 16 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και ο φάκελος της ΒΕΡΟΙΑΣ. Από την εξέταση προέκυψε ότι οκτώ ΠΑΕ από τις 16 είχαν πλήρη φάκελο και αδειοδοτήθηκαν για το πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ δεν δόθηκε άδεια στις υπόλοιπες 8 μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. Βέβαια οι ΠΑΕ των οποίων η απόφαση του οργάνου αδειοδότησης είναι απορριπτική, έχουν δικαίωμα να ασκήσουν έφεση εντός τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης.

Το κακό βέβαια για την ΒΕΡΟΙΑ – που μπορεί να πάρει αδειοδότηση σε δεύτερο βαθμό- είναι μικρό δεδομένο ότι η αδειοδότηση ισχύει για την τρέχουσα περίοδο 2020-21 και είναι για το πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ η ΒΕΡΟΙΑ αγωνίζεται φέτος στην Football League. Όμως αποδεικνύεται για πολλοστή φορά τα προβλήματα που κληρονόμησε η σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ από αυτούς που πέρασαν και έφυγαν για άλλες πολιτείες, αφήνοντας πίσω τους καμένη γη, συνεχίζει ακόμη να την ταλαιπωρεί και σήμερα δύο χρόνια μετά την επιστροφή της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Εξυπακούεται ότι η σημερινή ΠΑΕ δεν έχει κανένα απολύτως κώλυμα να αδειοδοτηθεί και απλά πληρώνει παλιές αμαρτίες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής