breaking news Νέο

Κύπελλο Ελλάδος : Πρεμιέρα στις 28 Οκτωβρίου

Κύπελλο Ελλάδος : Πρεμιέρα στις 28 Οκτωβρίου

Αύριο Παρασκευή λήγει η προθεσμία της δήλωσης συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδος στο οποίο συμμετέχουν οι Κυπελλούχοι των ΕΠΣ (προαιρετικά), οι ΠΑΕ της Super League 1, της Super League 2 και της Football League.

Την δήλωση συμμετοχής εκτός των δικαιολογητικών θα πρέπει να συνοδεύει παράβολο αξίας 5.000 € για τις ΠΑΕ της S.L.1, 3000 € για τις ΠΑΕ της S.L.2, 2.000 € για τις ΠΑΕ της F.L. και 500 € για τις ερασιτεχνικές ομάδες, η συμμετοχή των οποίων, να επαναλάβουμε είναι προαιρετική.

Να υπενθυμίσουμε ότι την ΕΠΣ Ημαθίας εκπροσωπεί στο Κύπελλο (ο τελικός όπως είναι γνωστό δεν έγινε λόγω κορωνοϊού) ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος, ο οποίος σημειωτέον δεν συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα, με αναπληρωματικό τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων.

Στην 1η φάση του Κυπέλλου θα πάρουν μέρος οι 53 Κυπελλούχοι των ΕΠΣ που θα χωριστούν σε έξι ζώνες με γεωγραφικά κριτήρια και θα δημιουργήσουν 26 ζευγάρια (μία ομάδα θα περάσει δίχως αγώνα).

Στην 2η φάση συμμετέχουν και πάλι μόνο οι ερασιτεχνικές και συγκεκριμένα οι 26 νικητές των ισάριθμων ζευγαριών της 1ης φάσης και η μία που πέρασε δίχως αγώνα.

Στην 3η φάση συμμετέχουν και οι 19 ΠΑΕ της F.L., όπως φυσικά και οι 14 ερασιτεχνικές ομάδες που προκρίθηκαν από την 2η φάση.

Στην 4η φάση συμμετέχουν και οι 12 ΠΑΕ της S.L.2

Στην 5η φάση μπαίνουν στην μάχη 11 ΠΑΕ της S.L.1, ενώ ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα μπουν στον θεσμό από την φάση των 16.

Ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδος φέτος θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Οκτωβρίου, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 22 Μαϊου του 2021.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής