breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τελικά, όλους κατόρθωσε να τους συλλάβει ο Μιχάλης μας, πλην ενός. Του κορωνοϊού! Όχι, δεν είναι ότι είδε κορώνα ο τέως σύντροφος και θυμήθηκε τα νιάτα του, με τα πανό που κουβαλούσε στις διαδηλώσεις «Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά».

 

Θες δεν θες, έναν κορωνοϊό δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον τσιμπήσει μια καλή, αγγλοαμερικανική persona. Κόλλησε ο ψυχάκιας ο Μπόρις Τζόνσον, μετά ήρθε η σειρά του παλαβιάρη του Ντόναλντ Τραμπ (συγχωρεμένος να είναι λόγω Μελάνιας) και τώρα μπήκε και ο Μιχάλης σε καραντίνα, λόγω κρούσματος σε συγγενικό του πρόσωπο.

 

Ε, μετά από αυτό, δεν μας μένει  παρά να αναφωνήσουμε όλοι εμείς οι παλιοί του σύντροφοι, που το 1980 διαβάζαμε «Απογευματινή» και στις 18 του Οκτώβρη του 81 είχαμε στη μασχάλη την «Εξόρμηση», το «σήκω Ανδρέα για να δεις το παιδί της Αλλαγής».

 

Όσο  να ‘ναι πάντως, μια ζήλια θα την έχει ο Μιχάλης. Τη στιγμή που αυτός είναι στην Ομόνοια και δεν μπορεί να φάει ούτε ένα καλαμάκι με πίτα, επειδή του την πέφτουν οι πακιστανοί, η Άννα, τσαααακ, μεγαλεία.

 

Γενική γραμματέα του ΟΟΣΑ την πρότεινε ο Κυριάκος. Ρε την Αννούλα απ΄ την Κοζάνη, που μάλωνε με τον Πάρι τον Κουκουλόπουλο για το ποιος ήταν πιο ΠΑΣΟΚ, μετά τις επιτροπείες εις τας Βρυξέλλας, να και ο ΟΟΣΑ. Οργανισμός Ανάπτυξης και Οικονομικής Συνεργασίας. Μεγαλεία πράγματα, συντρόφισσες και σύντροφοι. 

 

Να πας Αννούλα, να πας. Παρίσι είναι αυτό, θα χρειαστεί να μάθεις καλά τα γαλλικά, γιατί οι Γάλλοι ακούνε αγγλικά και τους σηκώνεται η τρίχα.

 

Να πας να δεις τους Λούβρους, τους Σηκουάνες και τα λοιπά αξιοθέατα, να τσεπώνεις και κανά 30άρι χήνες ευρώπουλα το μήνα, να δικαιωθεί και ο αγώνας της 3ης Σεπτέμβρη του 1974.

 

Όχι σαν τους Κουκουέδες, που φωνάζουν ακόμη ότι ο αγώνας τώρα συνεχίζεται.

 

Δικαιώθηκε ρε. Για την Αννούλα, το Μιχάλη και τους άλλους συντρόφους, που έπιασαν στασίδι στην επάρατο.

 

Εμπρός λοιπόν, μια φωνή, μια γροθιά, η Αννούλα (βουρ) στον...πατσά.


Τζόνσον
Τραμπ-Μελάνια
Παπανδρέου
Διαμαντοπούλου-Μητσοτάκης
Διαμαντοπούλου-Χρυσοχοϊδης-Σημίτης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής