breaking news Νέο

Ν. Ζλατάνος: «Η ΒΕΡΟΙΑ 2017 αποπνέει υγεία, τόσο σε διοικητικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο»

Ν. Ζλατάνος: «Η ΒΕΡΟΙΑ 2017 αποπνέει υγεία, τόσο σε διοικητικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο»

Με...άγριες διαθέσεις μπήκε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ ΒΕΡΟΙΑ 2017 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Α1, η οποία και επικράτησε με το ευρύ 38-17 του Εθνικού Κοζάνης, το περασμένο Σάββατο στο ΔΓ Φιλίππειο.

Η νίκη αυτή, αν και επιτεύχθηκε επί ενος αντιπάλου που δεν συγκαταλέγεται μέσα στο γκρουπ των δυνατών ομάδων του πρωταθλήματος, δεν παύει να φανερώνει και τις δυνατότητες που έχει η Βεροιώτικη ομάδα στην τρέχουσα αγωνιστική χρονιά.

“Η ομάδα από την αρχή της χρονιάς δουλεύει πολύ σκληρά, με την παρουσία σ’ αυτήν εγνωσμένης αξίας και ικανών παικτριών. Ο Τέο Παυλίδης έχει ετοιμάσει ένα πλάνο, το οποιο και οι παίκτριες ακολουθουν πιστά” επεσήμανε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο Νίκος Ζλατάνος, προπονητης τερματοφυλάκων και συνάμα βοηθός προπονητή στην ΒΕΡΟΙΑ 2017.

“Μπορώ να πω ότι στον έναν μήνα που βρίσκομαι στον σύλλογο ότι αυτός αποπνέει υγεία σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. Είναι σίγουρος οτι υπό αυτές τις συνθήκες που υπάρχουν στον σύλλογο, θα φθάσουμε μέχρι τέλος. Που σημαίνει οτι θα διεκδικήσουμε με αξιώσεις τόσο το πρωτάθλημα όσο και την διοργάνωση του κυπέλλου” προσέθεσε.

 

Αναγέννηση Αρτας εν όψει!

Η σαρωτική νίκη που πέτυχε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ΒΕΡΟΙΑ 2017 επί του Εθνικού Κοζάνης ανήκει στο παρελθόν και η προσοχή όλων τώρα έχει στραφεί στο επεχόμενο παιχνίδι με την Αναγέννηση Αρτας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο και πάλι εντος έδρας (Φιλίππειο 6μ.μ.), με τον Τεο Παυλίδη να καταστρώνει τα πλάνα του και να κάνει τις πρώτες του σκέψεις για το σημαντικό αυτό ματς, ενω το ευχάριστο είναι οτι δεν έχει να σκεφθεί την ύπαρξη κάποοιου προβλήματος, καθώς έχει όλες τις παίκτριες κοντά του.

Βέβαια, ο βαθμός δυσκολίας στο ματς του Σαββάτου για τις “κυανέρυθρες” είναι αυξημένος, με τον Νίκο Ζλατάνο να δίνει σ’ αυτό τον χαρακτηρισμό “ντέρμπι”, στο οποίο - όπως είπε - “οι παίκτριες της ομάδας μας πιστεύω θα προσπαθήσουν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο”.

 

Ολοκλήρωσαν

την προετοιμασία τους

οι “κυανέρυθρες”

Οι προπονήσεις που διεξάγονται μέσα στην τρέχουσα εβδονάδα σε καθημερινή βάση, έχουν διπλό χαρακτήρα (πρωί - απόγευμα), με την χθεσινή μέρα, ωστόσο, να έχει σηματοδοτήσει και το τέλος της προετοιμασίας για το ματς με τις “ασπρόμαυρες” της Αρτας, που έχουν γράψει (και συνεχίζουν βέβαια να γράφουν) την δική τους ιστορία στο άθλημα σε Ελλάδα (12 πρωταθλήματα από το 1995 εως το 2006) και Ευρώπη. Και τουτο γιατί σήμερα το ΔΓ Φιλίππειο θα είναι κλειστό λόγω των Ελευθερίων της πόλης Βέροιας από τον Τουρκικό ζυγό.

Τέλος, να επισημάνουμε σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου ότι η Αναγέννηση Αρτας φέτος παρουσιάζεται ενισχυμενη που κράτησε ολο τον έμπειρο κορμό της, ενω απέκτησε τις διεθνείς Ολίνα Ανδρίτσου και Λένα Μούρνου.

Οσο για την ΒΕΡΟΙΑ 2017, της οποίας ηγείται, ο επιχειρηματίας Γιάννης Χασιώτης και δεν φείδεται χρημάτων, πραγματοποίησε ηχηρές μεταγραφές, αποκτώντας την πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Βραζιλιάνα Καμποϊμ, την πολύπειρη Σερβίδα Κάμπα, διαθέτει την Δανέζα Γιούρισιτς και τις διεθνείς Μάστακα, Βασιλειάδου, Κερλίδη, Ζενέλι που συνδυάζουν εμπειρία και ταλέντο.

 

Του Παύλου Χρ.Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής