breaking news Νέο

Να της πάρει... τη νίκη!

Να της πάρει... τη νίκη!

Αν και το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών μπάσκετ αποτελεί μία... πρόκληση για τον ΓΑΣ “Μελίκη”, καθως είναι η πρώτη φορά που παίρνει μερος σε μια διοργάνωση σαν και αυτή στην ιστορία του, εν τουτοις δεν έμελλε την Κυριακή να ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο τρίτο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας. Ο λόγος, είναι ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό παικτης της αντιπάλου ομάδας, της ΜΕΝΤ, την περασμένη Πέμπτη, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν παράλληλα οι “κιτρινομπλέ” ότι δεν πρόκειται να διεξαχθεί η εν λόγω μεταξυ τους συνάντηση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η οποία και ορίστηκε να παρει σειρά για διεξαγωγή την ημέρα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

 

Διπλό

Η εξέλιξη αυτή και σε συνδυασμό με το ότι δεν στάθηκε δυνατό να βρεθεί αντίπαλος μέσα στο Σαββατοκύριακο, λόγω της εναρξης των πρωταθλημάτων της Β’ και Γ΄Εθνικής, οδήγησε τον Δάνη Ασλανίδη στην απόφαση να δοθεί ένα διπλό μεταξύ των παικτών της ομάδας, σε μια προσπάθεια να μην μείνουν απρακτοι αγωνιστικά μέσα σ’ αυτό το διήμερο.

 

Φιλικό, αλλά με ποιόν αντίπαλο;

Τη Δευτέρα οι “κιτρινομπλέ” είχαν ρεπό, ενω χθες ξεκίνησαν την προετοιμασία για το ερχόμενο (και πρώτο εντός έδρας) παιχνίδι της χρονιάς με την Νίκη Βόλου, το οποίο και εντάσσεται στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής και στο οποίο θα επιδιωχθεί να έρθει το πρώτο ροζ φύλλο. Το ευχάριστο είναι οτι ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας της Μελίκης, πλην της γνωστής περίπτωσης τραυματισμου του Δημήτρη Λαπατούρα, έχει ολουςτου παίκτες κοντά του, τους οποίους και επιθυμία του ιδίου είναι να τους δει αγωνιζόμενους σε φιλικό παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί ακόμα ο αντίπαλος.

 

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Τέλος, να θυμίσουμε ότι στους αγώνες της 1ης αγωνιστικής σημειώθηκαν τα εξης αποτελέσματα:

ΜΕΝΤ - ΓΑΣ “ΜΕΛΙΚΗ” (28/10)

Αίολος Τρικάλων - ΙBC 74-68

Έσπερος Λαμίας - Πρωτέας Γρεβενών 80-78

Μαχητές Πειραματικού Πεύκων - Ερμης Σχηματαρίου 61-72

Δόξα Λευκάδας - Ικαροι Τρικάλων 74-63

Νίκη Βόλου - ΧΒΑ 73-69


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής