breaking news Νέο

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ : Στροφή σε Αερωπό Έδεσσας

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ : Στροφή σε Αερωπό Έδεσσας

Ο τρόπος με τον οποίο καθορίστηκε το ανεπιτυχές αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ έχει φύγει από την σκέψη των παικτών του Φιλίππου και πλεον στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τον Αερωπό Έδεσσας εκτός έδρας το ερχομενο Σάββατο, το οποίο θα δοθει στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και με το οποίο ολοκληρώνεται ο α΄γύρος στον δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος της χάντμπολ πρεμιέρ.

“Είναι ένας παιχνίδι στο οποιο οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττα και αμφότερες θα προσπαθήσουν να επανακάμψουν στα θετικά αποτελέσματα, στην προσπάθειά τους να καλύψουν βαθμο-ους από προηγούμενες απώλειες παιχνιδιών” επεσήμανε αρχικά, μιλωντας στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ”, ο τεχνικός καθοδηγητής των “ερυθρολεύκων” της Βέροιας Κώστας Τούτσης. Και συνέχισε: “Θα χαρακτήριζα το ματς αυτό κομβικής σημασίας για τις δυο ομάδες, καθ΄οτι το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής θα φέρει και την σταθεροποίηση ενος εκ των δυο ομάδων στην πρώτη τετράδα του ομίλου. Ξέρουμε οτι ο Αερωπός είναι μια αξιόμαχη ομάδα, γι’ αυτό και εμείς θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα σ’ όλους τους τομείς και να πάμε να κερδίσουμε, κλείνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο ιδεατά τον α’ γύρο”.

 

Βίντεο και αποθεραπεία προχθές.

Σε ρυθμούς Αερωπού από χθες

Τη Δευτέρα οι παίκτες του Φιλίππου παρακολούθησαν σε βίντεο τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ στον οποίο και έγινε επισήμανση των λαθών τους και της εικόνας που έβγαλαν στο ματς, κάνοντας παράλληλα και αποθεραπεία. Απο χθες, όμως, οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το επερχόμενο παιχνιδι με τον σύλλογο της πόλης των “καταρρακτών”, με τον Κώστα Τούτση να τους βάζει στο πνεύμα αυτής της συνάντησης.

 

Μαγνητική ο Άγκοβιτς.

Ράμματα σε Σόφρανετς

Επι των αγωνιστικών, ο Άλαν Άγκοβιτς (στη φωτό με τον Σπύρο Σταματέλο) επρόκειτο χθες να υποβληθεί σε μαγνητική αναμένοντας συνάμα και τα αποτελέσματα αυτής, προκειμένου να φανεί το τι ακριβώς αντιμετωπιζει ο Μαυροβουνιος περιφερειακός παικτης, ενω τέλος ο Σόφρανετς μόνο... αλώβητος δεν βγήκε από το ματς με τον “Δικέφαλο του βορρά”, καθώς του τοποθετήθηκαν τρία ραμματα στο φρύδι.

 

Από τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής