breaking news Νέο

Β' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Έξι ομάδες το απόλυτο

Β' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Έξι ομάδες το απόλυτο

Έξι από τις 22 ομάδες της Β' κατηγορίας της Ένωσής μας έκαναν «το δύο στα δύο» και ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα των δύο ομίλων. Συγκεκριμένα ο Αρης Παλαιοχωρίου που πήρε το γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο την Α.Ε. Αλεξάνδρειας, η ΑΕ Καβασίλων που νίκησε τη Δόξα Βρυσακίου, η ΑΕΚ Καμποχωρίου που επιβλήθηκε της Ακαδημίας Τρικάλων από τον Α' όμιλο και ο αναγεννημένος φέτος Απόλλων Αγίου Γεωργίου που παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ τελικά νίκησε εύκολα εκτός έδρας τον Αχιλλέα Νάουσας ο Άτλας Ζερβοχωρίου που πέρασε αέρας από τη Ραχιά κερδίζοντας 1-4 την ιστορική Α.Ε. Ποντίων και ο Εθνικός Ραχιάς που επίσης εκτός έδρας κέρδισε τον Ερμή Τριλόφου από τον Β' πέτυχαν την δεύτερη νίκη τους στα ισάριθμα παιχνίδια που έδωσαν και συγκατοικούν στην κορυφή.

Στην αντίπερα όχθη οκτώ ομάδες, η Ακαδημία Τρικάλων, η Δόξα Βρυσακίου, ο ΠΑΟ Παλατιτσίων, ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, ο Αχιλλέας Νάουσας, η ΑΕ Ποντίων, ο Ερμής Τριλόφου και η Δόξα Ασωμάτων παραμένουν άποντες.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής έγινε στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου μεταξύ του τοπικού Αρη και της Α.Ε. Αλεξάνδριεας. Ένα παιχνίδι επεισοδιακό με τον διαιτητή τον κ. Μαλούτα να δείχνει πέντε κόκκινες κάρτες!! Τέσσερις σε παράγοντες των δύο αντιπάλων που βρίσκονταν στον πάγκο, από τους οποίους οι τρεις ήταν της φιλοξενούμενης ομάδας και ο ένας του γηπεδούχου και μία σε ποδοσφαιριστή. Στον Παρασχόπουλο του Αρη Παλαιοχωρίου που μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι στο 68' και μέχρι το 85' που αποβλήθηκε είχε προλάβει να εισπράξει δύο κίτρινες και έτσι να φύγει στα αποδυτήρια πρόωρα.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με λίγες σχετικά ενδιαφέρουσες φάσεις στα καρέ των δύο ομάδων με τον γηπεδούχο Αρη να αξιοποιεί μία από αυτές στο 80' με τον Γκίτσα και να παίρνει την νίκη. Προηγουμένως και συγκεκριμένα στο 45' η Αλεξάνδρεια είχε χάσει την ευκαιρία να προηγηθεί αυτή στο σκορ, όταν κέρδισε πέναλτι το οποίο όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει ο Βήτος που ανέλαβε την εκτέλεσή του.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τον Νησελίτη και τον Κωστογλίδη.

Στο άλλο γειτονικό ντέρμπι του Δήμου της Αλεξάνδρειας η Α.Ε. Καβασίλων πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο Α' και ένα στο Β' ημίχρονο κέρδισε 3-1 την Δόξα Βρυσακίου. Σκόρερ των τριών τερμάτων της ομάδας των Καβασίλων ο Θεοδωρόπουλος στο 40', ο Κουτσιάδης στο 44' και ο Πάτρας στο 80', ενώ για λογαριασμό των φιλοξενούμενων σκόραρε στο 67' ο Μπουκλάς.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Βαλκάνος – Σουκιούρογλου).

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, που έδωσε μέχρι τώρα, πέτυχε και η ΑΕΚ Καμποχωρίου που κέρδισε 1-0 την Ακαδημία Τρικάλων.

Το γκολ που έκρινε και το αποτέλεσμα σημείωσε στο 55' ο Κεχαγιάς.

Σεφτέ στις νίκες από τον Α' όμιλο έκαναν ο Ολυμπιακός Λουτρού και ο Απόλλων Λυκογιάννης.

Η ομάδα του Λουτρού νίκησε στο γήπεδό της τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας με 3-0. Και τα τρία τέρματα της νίκης της γηπεδούχου ομάδας σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο από τους Δημόπουλο δύο (57' και 81') και Τζιλόπουλο Γ., με την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας να έχει δοκάρι με απευθείας κτύπημα φάουλ του Καμπά στο 34'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος με βοηθούς τους Ζουρνατζίδη και Παπαντώνη.

Πρώτο τρίποντο και για τον Απόλλωνα Λυκογιάννης που στο γήπεδό του κέρδισε με 3-0 τον ΠΑΟ Παλατιτσίων. Σκόρερ της νίκης της ομάδας των Παλατιτσίων ο Παυλίδης στο 10', ο Κιουτάχαλης Γ. στο 55' και ο Κουτσικίδης στο 81'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Χαλατζούκας – Πιπερίδης).

Από τον Β' όμιλο ξεχωρίζουν η νίκη του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου επί του Αχιλλέα Νάουσας και του Άτλα Ζερβοχωρίου επί της Α.Ε. Ποντίων και οι δύο εκτός έδρας και με το ίδιο σκορ (1-4).

Ο αναγεννημένος φέτος Απόλλων Αγίου Γεωργίου παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα και να πάρει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη, παραμένοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αχιλλέας προηγήθηκε στο 22' με γκολ του Μίγκα, με τον Απόλλων μέσα σε τέσσερα λεπτά (28' και 32') να κάνει την ανατροπή, με δυο γκολ του Σαρκατζή και να παίρνει προβάδισμα στο σκορ.

Η ομάδα του Αγίου Γεωργίου συνέχισε στον ίδιο γρήγορο ρυθμό και πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα με τους Τζήμα (45') και Τσουλχαϊ (52') νίκησε τελικά 1-4.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Αργυρίου – Μουρατίδης).

Με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Ατλας Ζερβοχωρίου νίκησε στο γήπεδο της Ραχιάς την Α.Ε. Ποντίων με 1-4 πετυχαίνοντας έτσι το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Σκόρερ της νίκης της ομάδας του Ζερβοχωρίου, ο Παπαδόπουλος στο 11', ο Συμεωνίδης στο 35', ο Τηλκερίδης στο 52' και στο 75' με πέναλτι, ενώ για την ΑΕΠ είχε μειώσει προηγουμένως σε 1-3 ο Σιδηρόπουλος στο 68'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Ζαχαριάδης – Σαμαράς).

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και για τον Εθνικό Ραχιάς εκτός έδρας επί του Ερμή Τριλόφου με 1-2.

Ο μετέπειτα νικητής Εθνικός προηγήθηκε στο σκορ στο 40' με τον Κονδυλίδη με την ομάδα του Τριλόφου να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 42' με γκολ του Κοτσαγκόγκου. Την νίκη στον Εθνικό Ραχιάς έδωσε ο Κονδυλίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι στο 60'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Χαραλαμπίδης – Χριστοδούλου).

Ποδαρικό με το δεξί έκανε η ομάδα των Λευκαδίων, που με τον Δημήτρη Χαλκιά στον πάγκο της κέρδισε 3-0 τον Ολυμπιακό Νάουσας.

Σκόρερ της νικήτριας ο Αμανατίδης με δυο γκολ στο 20' και στο 67' και ο Τουγελλίδης στο 49'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Χρυσάνης (Μητρόπουλος – Ντόβας).

Πρώτη νίκη και για τον Κεραυνό Επισκοπής που κέρδισε εκτός έδρας την Δόξα Ασωμάτων με 1-6.

Τα γκολ της νίκης της ομάδας της Επισκοπής, που όπως δείχνει και το μέγεθος του σκορ ήταν άνετη πέτυχαν από δύο ο Καρυπίδης (10' και 68') και ο Παραστατίδης (20' και 55') και από ένα ο Δήμου (35') και ο Μουζάκι (60'). Για λογαριασμό της Δόξας Ασωμάτων σκόραρε στο 75' ο Γαλάνης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής