breaking news Νέο

Γ΄Εθνική : Νίκη Αγκαθιάς – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Γ΄Εθνική : Νίκη Αγκαθιάς – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

• Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα με ντέρμπι. Αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού ο αγώνας των Τρικάλων με την Νέα Καλλικράτεια

 

Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα Τετάρτη στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής και το πρόγραμμα περιλαμβάνει το ημαθιώτικο ντέρμπι μεταξύ της Νίκης Αγκαθιάς και του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ενώ αναβλήθηκε το παιχνίδι του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων με τον Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας επειδή στην ομάδα της Χαλκιδικής υπάρχουν έξι επιβεβαιωμένα εν ενεργεία κρούσματα κορονοϊού.

Το παιχνίδι Τρικάλων – Νέας Καλλικράτειας ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί σήμερα στο γήπεδο του Μακροχωρίου, επειδή το γήπεδο των Τρικάλων δεν είναι ακόμη έτοιμο.

Εκτός από τον αγώνα Τρικάλων – Νέας Καλλικράτειας για τον ίδιο λόγο αναβλήθηκαν και τα παιχνίδια του 3ου ομίλου Κοζάνης – Δία Δίου και Μακεδονικού Φούφας – Φήκης Τρικάλων.

Μετά την αναβολή του αγώνα Τρικάλων – Νέας Καλλικράτειας στον 2ο όμιλο σήμερα Τετάρτη θα διεξαχθούν έξι αγώνες και συγκεκριμένα ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Ποσειδώνας Μηχανιώνας θα αντιμετωπίσει στα Γιαννιτσά τον νεοφώτιστο στην κατηγορία Εθνικό, ενώ η άλλη ομάδα των Γιαννιτσών, η Αναγέννηση αγωνίζεται στο Κιλκίς με την Πλαγιά.

Γειτονικό ντέρμπι στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας μεταξύ του Μακεδονικού και του Θερμαϊκού Θέρμης, με τον Εδεσσαϊκό να αγωνίζεται στα Κουφάλια με την τοπική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Τέλος στην Βαρβάρα Χαλκιδικής ο γηπεδούχος Αετός υποδέχεται την Θύελλα Σαρακηνών.

Ρεπό κάνει ο Αγρ. Αστέρας Ευόσμου.

 

ΑΓΚΑΘΙΑ – ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Πρώτο ημαθιώτικο ντέρμπι σε επίπεδο Γ' Εθνικής μεταξύ της Νίκης Αγκαθιάς και του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, με τις δύο ομάδες να προέρχονται η μεν Αγκαθιά από ισοπαλία 1-1 στην έδρα της με τον ΠΑΟ Κουφαλίων, ο δε ΠΑΟΚ από ήττα (0-3) από τον ίδιο αντίπαλο.

Οι δύο σημερινοί μονομάχοι του γηπέδου της Αγκαθιάς ξεκίνησαν φέτος από την ίδια βάση, καθώς χρειάστηκε να χτίσουν το ρόστερ τους από την αρχή, όμως με την πρώτη να βρίσκεται σε καλύτερο σημείο αυτή τη στιγμή, αφού ξεκίνησε κανονικά την προετοιμασία της. Τα υπόλοιπα ποιός θα βρεθεί σε καλύτερη ημέρα ή ποιός θα είναι πιο τυχερός, για να κερδίσει, θα τα δούμε το απόγευμα μέσα στο γήπεδο.

Τον αγώνα Νίκης Αγκαθιάς – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ορίστηκε να διευθύνει ο ημαθιώτης διαιτητής Μαυρίδης, με βοηθούς τους επίσης ημαθιώτες Παπαδάκη και Μπέκα.

 

Το πρόγραμμα

Τετάρτη 21/10 ώρα 4 μ.μ.

Αγκαθιά – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Τρίκαλα – Ν. Καλλικράτεια (αναβλήθηκε)

Εθνικός Γιαν – Μηχανιώνα

Κουφάλια – Εδεσσαϊκός

Πλαγιά – Αναγέννηση Γιαν.

Μακεδονικός – Θέρμη

Βαρβάρα – Σαρακηνοί

Ρεπό: Αγρ. Αστέρας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής