breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Αυστηρό μήνυμα Αθήνας σε Άγκυρα για τις παραβιάσεις της εθνικής μας κυριαρχίας. Με τόσα που έχουν σταλεί, καλό θα ήταν να πάρουν ένα πακέτο sms Μητσοτάκης και Δένδιας, να τους βγουν και πιο φτηνά.

 

Εμείς πάντως έχουμε σταθεί στον κομάντο τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, που έστειλε το μήνυμα στους Τούρκους, πρώτα σας καίμε και μετά ρωτάμε γιατί μας ήρθατε.

 

Στρατηγούκο, θα σε μαλώσω. Δεν μιλάνε έτσι στους μουσαφίρηδες. Δεν άκουσες το Μητσοτάκη; Και νέο πακέτο μηνυμάτων σε Πομπέο, ΕΕ και ΟΗΕ, γιατί δεν έφαγε ο Ερντογάν το μπολ με ντολμαδάκια της Μαρέβας, που του τα έστειλε πεσκέσι με το Ουρούτς Ρέις, όταν έφτασε κοντά στο Καστελόριζο.

 

Διότι έτσι είναι η ζωή, αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσέ το, τουλάχιστον. Για τα ντολμαδάκια της Μαρέβας λέμε, με τη γνήσια συνταγή της συγχωρεμένης της Μαρίκας.

 

Είδε και απόειδε ο Κυριάκος, στέλνει στην Ευρώπη και πάλι sms, με το οποίο ζητά να ανασταλεί η τελωνειακή ένωση της ΕΕ με την Τουρκία. Το είδε ο Ερντογάν και πολύ στεναχωρήθηκε. Έφαγε από τα χεράκια της Εμινέ τρία πιάτα ατζέμ πιλάφ και έξι ντόνερ με πίτα αράβικη, ήπιε και ένα τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι και κάπως του έφυγαν τα σεκλέτια. 

 

To ζήτημα είναι τι γίνεται στο μέλλον. Καλό θα ήταν η Μιμή η Παπανδρέου να συστήσει στη Μαρέβα εκείνο το μέντιουμ το Θωμαδάκη που είχε στην αυλή της, να μας πει πότε θα αποφασίσουν οι Τούρκοι να εφαρμόσουν το οθωμανικό δίκαιο.

 

Το οποίο μπορεί να είναι λίγο οδυνηρό και σκληρό στην αρχή, αλλά που ξέρεις, μπορεί και να μας αρέσει. Τι στο καλό προοδευτικοί είμεθα στην Ελλάδα, με όλα τα κόμματα να τρέχουν στα gay pride.

 

Λέτε ωρέ να πει ο Ταγίπ τη γνωστή ρήση από το παλιό, σόκιν ανέκδοτο, στον Κυριάκο;

 

Πονάς ωρέ Κυριάκο;

 

Πονάν ωρέ τα παλικάρια, θα του πει ο Κυριάκος. 

 

Πάντως κομματάκι δύσκολο είναι να συμβεί αυτό, αφού ο Κυριάκος ο ντεληκανής το ψήνει το ψάρι στα Χανιά, αλλά μόνο από τη μια πλευρά. Για αυτό και του το έχει ψήσει το λαβράκι στα χείλη η Μαρέβα.

 

Και να ήταν μόνο τα ελληνοτουρκικά, άντε να στέλναμε και εμείς ένα μήνυμα στο βουλευτή μας για εκείνο το διορισμό μας στο δημόσιο, που ξέχασε, να τελειώναμε.

 

Εδώ έχουμε και την εισαγγελέα της δίκης των ναζιστών, που τους έβγαλε αγγελούδια όλους. Διεύθυναν Μιχαλολιάκος και CIA εγκληματική συμμορία; Όχι ρε, απλά είχαν βγει για πικ νικ και εκεί που σήκωσαν ψηλά το δεξί χέρι να χαιρετήσουν, έπεσαν επάνω τους οι Αιγύπτιοι αλιεργάτες και οι σύντροφοι του ΠΑΜΕ.

 

Άξια λοιπόν η εισαγγελέας. Αφού δεν πέρασε η πρότασή της στη δίκη να αθωωθούν όλοι οι χρυσαυγίτες, να της δοθεί προαγωγή.

 

Με αυτά και με τα άλλα, να ξέρουν όλες οι σειρές 169, 84 Β΄ΕΣΣΟ, πάνω κάτω καμιά κατοσταριά, να είναι έτοιμες δια παν ενδεχόμενον. Πού ξέρετε, μπορούμε να κληθούμε ως εθνοφύλακες, για να προστατέψουμε, με τα Μ1 ανά χείρας το σπίτι του Big Brother ή το άλλο με τα μοντέλα. Να χτυπήσουμε καμιά προσοχή, παρουσιάζοντας εφ όπλου λόγχη στον Ανδρέα το Μικρούτσικο. 

 

Ημίανας. Προσχχχχχή.


αρχηγός ΓΕΕΘΑ
Μαρίκα Μητσοτάκη
Μιμή Παπανδρέου
Οικονόμου

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής