breaking news Νέο

Μ. Γεωργιάδης: «Θέλει ιδιαίτερη προσοχή το ματς με την ΔΕΚΑ»

Μ. Γεωργιάδης: «Θέλει ιδιαίτερη προσοχή το ματς με την ΔΕΚΑ»

Οι Αετοί Βέροιας έκλεισαν το κεφάλαιο της εντός έδρας αναμέτρησης με τους νεοφώτιστους στην κατηγορία Ικάρους Γιαννιτσών με την περηφανή νίκη που πέτυχαν (79-67) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και έχουν βάλει μπρος την προετοιμασία τους για το επερχόμενο παιχνίδι με την ΔΕΚΑ, η οποία και πρόκειται για την Ακαδημία του Νίκου Χατζηβρέττα και που εδρεύει στον Εύοσμο.

Το παιχνίδι της Κυριακής που συνάμα ειναι και το πρώτο εκτός έδρας της χρονιας ωθεί τους “Μελανόλευκους” στο να επιδείξουν μεγάλη προσοχή. Με τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας, Μάριο Γεωργιάδη, να επισημαίνει πως “θέλει ιδιαίτερη προσοχή το ματς αυτό. Κι αυτό γιατί η ομαδα μας δεν έχει βρει απολύτως τα πατηματά της, αφου στο παιχνίδι της πρεμιέρας και στο α’ μέρος δεν καταφέραμε να πάρουμε μία διαφορά ασφαλείας και μείναμε ικανοποιημένοι με την παρουσια μας στο β’ μέρος”.

Πέρα από την επισήμανση αυτή, ο Μάριος Γεωργιάδης έδειξε να μένει ικανοποιημένος σε ατομικό επιπεδο παικτών. “Ο Μπουρδάνος, πέρα απο τους 25 πόντους που πέτυχε είναι εξαιρετικός πασέρ και βοήθησε συνολικά την ομάδα. Ο δε Ευθύμης Τσακαλιέρης, ξέχωρα από τους 16 ποντους που σημείωσε, πήρε ρημπάουντ και βοήθησε αμυντικά, ενω βέβαια πολύ  ουσιαστική συνεισφορά είχαν οι Μακροδημήτρης, Γκανάς και Μάκης Ιωσηφίδης, με τον γιο Κώστα από τον πάγκο να βλέπει τα αγωνιστικά καμώματα του πατέρα του στο τεραίν” υπογράμμισε.

Πλην ενος, όλοι οι υπόλοιποι διαθέσιμοι

Στα αγωνιστικά, πλην του 21χρονου Θοδωρή Ζαμπάκα (3αρι) που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και απέχει των προπονήσεων εδώ και δυο εβδομάδες υποβαλλόμενος σε θεραπεία, ο Βεροιώτης προπονητής δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα με παίκτη και σιγά σιγά καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα τη 2ης αγωνιστικής.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι στα ματς της 1ης αγωνιστικής σημειώθηκαν τα εξης αποτελέσματα: Αετοί Βέροιας - Ικαροι Γιαννιτσών 79-67, Ναύαρχος Βότσης - ΦΟ Αριδαίας 78-85, Μαντουλίδης - ΑΟΚ Βέροιας 75-77, ΑΣ Καστοριάς - Αργος Ορεστικό 64-55, Αριστοτέλης Φλώρινας - ΔΕΚΑ 86-60.

Π.Τ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής