breaking news Νέο

Δύο πανελλήνια ρεκόρ ο Φύκατας Γιώργος του Νηρέα Βέροιας

Δύο πανελλήνια ρεκόρ ο Φύκατας Γιώργος του Νηρέα Βέροιας

Ο 14χρος Βεροιώτης αθλητής Φύκατας Γιώργιος πέτυχε 2 νέα πανελλήνια ρεκόρ στους αγώνες «Οικονόμεια», που πραγματοποιήθηκαν στις 18 Νοεμβρίου στις Σέρρες. 
Ο αθλητής κατέρριψε το ρεκόρ στα 50 και στα 100 ύπτιο με χρόνους 1:00:94 και 28:94 αντίστοιχα στην κατηγορία Παμπαίδων Β. Να σημειωθεί ότι ο αθλητής έχει δοθεί μεταγραφή στον ΟΣΦΠ, αλλά προπονείται στο κολυμβητήριο του Νηρέα.

Η σκληρή και συστηματική δουλειά που γίνεται στην αγωνιστική ομάδα του Νηρέα από τον προπονητή Χρήστο Θεοδωρίδη, έφεραν τα παραπάνω αποτελέσματα στο ξεκίνημα μάλιστα της αγωνιστικής περιόδου. Οι στόχοι της φετινής χρονιάς έχουν ήδη αρχίσει να κατακτώνται, θέτοντας όλο και υψηλότερα τον πήχη. 

Φέτος οι αθλητές της αγωνιστικής είναι δέκτες ενός ολοκληρωμένου αγωνιστικού σχεδιασμού, αφού το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει και γυμναστήριο 4 φορές την εβδομάδα, στις εγκαταστάσεις του Aqua  Space, υπό την καθοδήγηση του γυμναστή και personal trainer Γιώργου Δάσκαλου. 

Σε δήλωσή του ο κ. Θεοδωρίδης είπε : «Το πανελλήνιο ρεκόρ είναι κάτι που κυνηγούσαμε με τον Γιώργο από το καλοκαίρι, χωρίς όμως να γίνει εμμονή. Ήρθε η στιγμή που νιώσαμε ότι μπορεί να το κάνει και για αυτό αποφασίσαμε να κολυμπήσουμε στις Σέρρες. Σε καμία περίπτωση η επίτευξή του δεν μας επαναπαύει, αντίθετα μας κάνει ακόμα πιο διψασμένους για περισσότερη δουλειά και μεγαλύτερες διακρίσεις. Τέλος εύχομαι ανάλογες επιτυχίες σε όλους τους αθλητές της ομάδας μας».

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τις επιδόσεις μου από την αρχή αυτής της αγωνιστικής περιόδου  είχαμε βάλει στόχο μαζί με τον προπονητή μου  τα πανελλήνια ρεκόρ χαίρομαι που οι στόχοι μας επετεύχθησαν από τον πρώτο αγώνα. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη και θα προσπαθήσω και σε άλλα αγωνίσματα πανελλήνια ρεκόρ. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου και τους γονείς μου για τους κόπους τους», αναφέρει η δήλωση του αθλητή.

Την άλλη εβδομάδα όλοι οι αθλητές ξεκινάνε την αγωνιστική τους δραστηριότητα συμμετέχοντας στo γκραν πρι 25αρας πισίνας στο εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής