breaking news Νέο

BEΡΟΙΑ: Συνεχίζει την προετοιμασία της

BEΡΟΙΑ: Συνεχίζει την προετοιμασία της

Αφήνοντας στην άκρη όλα τα περίεργα που συμβαίνουν φέτος στο πρωτάθλημα της Football League, οι ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ και το προπονητικό τιμ, συνεχίζουν τις καθημερινές τους προπονήσεις, παράλληλα και τα φιλικά παιχνίδια προκειμένου, όταν ανάψει το «πράσινο φως» και στηθεί η μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, για την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος, να βρεθεί η ομάδα στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Και τα δείγματα, που έρχονται από τα τελευταία φιλικά είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα.

Η ΒΕΡΟΙΑ, φέτος δεν διαθέτει μόνο ένα γεμάτο, από κάθε άποψη ρόστερ, αλλά δείχνει και αποφασισμένη να κάνει το επόμενο βήμα, που θα την φέρει μια ανάσα από τον στόχο που έχει βάλει: Την επιστροφή της στο κορυφαίο επαγγελματικό πρωτάθλημα, την Super League. Eκεί που έγραψε στο παρελθόν και πριν εμφανιστούν οι καταστροφείς της ιστορίας της, ένδοξες σελίδες. Εκεί που είναι η θέση της.

Αύριο Παρασκευή ολοκληρώνεται η δεύτερη περίοδος των μεταγραφών του καλοκαιριού, που αφορά τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, με την ΒΕΡΟΙΑ να έχει προσθέσει ένα ακόμη «εργαλείο» στη μηχανή της. Τον Γάλλο 23χρονο μέσο Ντι Τζιοβάνι.

Το κεφάλαιο μεταγραφές του καλοκαιριού φαίνεται να έχει κλείσει για τη ΒΕΡΟΙΑ. Και έκλεισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Έχει πλέον μπροστά της δυόμιση περίπου μήνες να δει μέσα από επίσημα παιχνίδια, αν και που πονάει και ο Ιανουάριος δεν είναι μακριά, αν χρειαστεί θα γίνουν συμπληρωματικές κινήσεις.

Αυτό που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πλέον είναι ότι η ΒΕΡΟΙΑ δείχνει πλήρης, για τα δεδομένα της Football League.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής