breaking news Νέο

Kύπελλο Ελλάδος : Δεν συμμετέχει εκπρόσωπος της ΕΠΣ Ημαθίας

Kύπελλο Ελλάδος : Δεν συμμετέχει εκπρόσωπος της ΕΠΣ Ημαθίας

Την περασμένη Τρίτη το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, στην οποία παίρνουν μέρος οι κυπελλούχοι/φιναλίστ των 53 Ενώσεων της χώρας μας.

Στην κληρωτίδα μπήκαν 38 ομάδες, αφού οι εκπρόσωποι 15 ΕΠΣ, δεν δήλωσαν συμμετοχή. Μεταξύ των 15 εκπροσώπων της ΕΠΣ που δεν δήλωσαν συμμετοχή στο φετινό Κύπελλο Ελλάδος, στο οποίο όπως είναι γνωστό συμμετέχουν και οι επαγγελματικές ομάδες, βρίσκεται και ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Ημαθίας ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος, ο οποίος βέβαια δεν δήλωσε συμμετοχή ούτε στο πρωτάθλημα.

Να υπενθυμίσουμε ότι λόγω του κορωνοϊού την περίοδο που μας πέρασε δεν πραγματοποιήθηκε ο τελικός Κυπέλλου στην ΕΠΣ Ημαθίας και η ομάδα που θα εκπροσωπούσε την Ένωσή μας στο Κύπελλο Ελλάδος βγήκε ύστερα από κλήρωση μεταξύ των δύο φιναλίστ. Τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος και του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων. Από την κλήρωση ευνοήθηκε η ομάδα του Πλατέος, η οποία όμως αποσύρθηκε φέτος από την ενεργό δράση και όπως ήταν φυσικό δεν δήλωσε συμμετοχή, όπως δεν δήλωσε συμμετοχή, όπως είχε δικαίωμα και ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων.

Έτσι φέτος στο κύπελλο Ελλάδος, στο οποίο επαναλαμβάνουμε συμμετέχουν και οι επαγγελματικές ομάδες που μπαίνουν στον θεσμό, από την τρίτη φάση με τις ΠΑΕ της Football League, δεν υπάρχει εκπρόσωπος της ΕΠΣ Ημαθιας, με την περιοχή μας να εκπροσωπείται πάντως από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι λόγω του κορονοϊού η συμμετοχή των ερασιτεχνικών ομάδων, των κυπελλούχων ή των φιναλίστ ήταν προαιρετική.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής