breaking news Νέο

Έβγαλε ειδήσεις ο δήμαρχος!

Έβγαλε ειδήσεις ο δήμαρχος!

Έβγαλε ειδήσεις ο δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας, στη συνέντευξη που παραχώρησε στις ΑΝΑ...κρίσεις της διαδικτυακής τηλεόρασης της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ (δείτε την στο www.imerisia-ver.gr), με παράλληλη αναμετάδοση από το Ράδιο Αιχμή-102,8. Τόσο για τον κάθετο άξονα της Εγνατίας (στο κομμάτι Σκύδρα-Νάουσα έχει ολοκληρωθεί η μελέτη και προχωρά η κατασκευή, ενώ στο Πατρίδα-Εγνατία η μελέτη ολοκληρώνεται στο τέλος της χρονιάς). Επίσης και για τη μεγάλη επένδυση που είχε ανακοινώσει, δια στόματος κυβέρνησης ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην περιοχή της Σχολής του Αριστοτέλη. «Είμαστε σε πολύ σοβαρή και  ώριμη συζήτηση με το Ταμείο Ανάκαμψης, σε σχέση με τη Σχολή του Αριστοτέλους, που αφορά ένα μεγάλο έργο». -Αντίστοιχο με αυτό που έχει δρομολογηθεί στη γενέτειρά του, τη Χαλκιδική;- ρωτήσαμε το δήμαρχο. «Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μεγαλύτερου μεγέθους από αυτού που γίνεται στα 3-5 Πηγάδια», μας απάντησε. 

Στον εορτασμό των 200 χρόνων της ελληνικής επανάστασης, που για την πόλη της Νάουσας θα είναι διετία 2021-22, λόγω του ολοκαυτώματος της πόλης το 1822, ο κ. Καρανικόλας μας δήλωσε ότι οι συζητήσεις που διεξάγονται με το υπουργείο Πολιτισμού είναι σε ώριμο επίπεδο χρηματοδότησης και οι δράσεις που θα γίνουν, θα δώσουν σημαντική ώθηση στην ανάδειξη της ιστορίας της Νάουσας, της πόλης που έλαβε τον τίτλο Ηρωική από την ελληνική πολιτεία, για το ρόλο που διαδραμάτισε στην ανάφλεξη της επανάστασης στη Μακεδονία, εκείνη την περίοδο.

Αναφορικά με τα 3-5 Πηγάδια και αν το θα λειτουργήσουν τη φετινή χρονιά, αλλά και το αν επιτύχει το στόχο του για μακροχρόνια μίσθωση, ο κ. δήμαρχος δήλωσε αισιόδοξος ότι θα δουλέψουν από τη φετινή σεζόν και μάλιστα από τους επενδυτές που ενδιαφέρονται για τη μίσθωση, που θα είναι ανοικτός πλειοδοτικός διαγωνισμός, με αντίστοιχο φάκελο αξιοπιστίας που θα καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι για τη συνολική επένδυση στο χιονοδρομικό, ώστε να καταστεί θέρετρο δωδεκάμηνης λειτουργίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής