breaking news Νέο

Lockdown μόνο στην περιφέρεια από την κυβέρνηση, γιατί η οικονομική μας δραστηριότητα είναι λιγότερο επιζήμια από της Αθήνας!

Lockdown μόνο στην περιφέρεια από την κυβέρνηση, γιατί η οικονομική μας δραστηριότητα είναι λιγότερο επιζήμια από της Αθήνας!

«Παρότι το ενδεχόμενο ενός lockdown στην Αττική αποκλείεται προσώρας από το κυβερνητικό επιτελείο, η εφαρμογή τοπικών περιοριστικών μέτρων, δηλαδή μορφών τοπικού lockdown σε όσους νομούς της χώρας χρειαστεί, ηχεί ως βεβαιότητα για τα περισσότερα κυβερνητικά στελέχη, καθώς είναι σαφώς πιο αποτελεσματική και λιγότερο επιζήμια για την οικονομική δραστηριότητα η εφαρμογή του στην ελληνική περιφέρεια σε σχέση με το λεκανοπέδιο της Αττικής». Το δημοσίευμα αθηναϊκού site καταδεικνύει τον άθλιο τρόπο, σχετικά με τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, που αντιμετωπίζεται η ελληνική περιφέρεια, σε σχέση με την πόλη-κράτος των Αθηνών. Δηλαδή τα καταστήματα της περιφέρειας δεν έχουν ζημιές, όταν κλείνουν από ένα τοπικό lockdown, κύριοι της κυβέρνησης; Μια απαράδεκτη νοοτροπία, στο πλαίσιο του «Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα». Δεν είναι τυχαία άλλωστε η απάντηση Πέτσα σε ερώτηση δημοσιογράφου, γιατί δεν φορούν μάσκες σε εξωτερικούς χώρους οι Αθηναίοι. «Μα είναι περισσότεροι...κουρασμένοι», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής