breaking news Νέο

Με 9 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Με 9 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) την 27η Οκτωβρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω 9 θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Τελική έγκριση του Απολογισμού Εσόδων-Εξόδων έτους 2019 και της έκθεσης διαχείρισης έτους 2019 προς το Δημοτικό Συμβούλιο.

2. Λήψη απόφασης για έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και τον καθορισμό των όρων του διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια υγειονομικού υλικού για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού».

3. Έγκριση ή μη του υπ΄αριθ. 16847/22-10-2020 πρακτικού (2ο πρακτικό) της Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για το έργο «Εργασίες αποκατάστασης γεφυρών Δήμου Αλεξάνδρειας».

4. Έγκριση ή μη της υπ΄αριθ. 98/2020 απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας με θέμα «Λήψη απόφασης για την κατάρτιση και ψήφιση 2ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού της Κ.Ε.Δ.Α. οικονομικού έτους 2020».

5. Λήψη απόφασης για μείωση τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων, όταν δεν είναι δυνατή η παραχώρηση πρόσθετου χώρου (άρθρο 65 παρ.3 Ν.4688/20).

6. Λήψη απόφασης για α) παροχή γνωμοδότησης β) ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου (επί της με αριθμό Α280/2020 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας).

7. Εισηγητική έκθεση Γ΄ τριμήνου του έτους 2020 προς την οικονομική επιτροπή, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020.

8. Βεβαίωση περί αδυναμίας ή μη της τήρησης του Λογιστικού Σχεδίου του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου μας με την επωνυμία Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής & Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας.

9. Λήψη απόφασης για:
Α. τη συμμόρφωση του Δήμου σύμφωνα με την υπ΄αρ. 1159/2020 απόφαση της ΑΕΠΠ
Β. την επανακατάρτιση των όρων της διακήρυξης με ταυτόχρονη επανέγκριση της με Α.Μ. 7/2020 Έκθεσης Προδιαγραφών της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας για την προμήθεια ενός καινούργιου απορριμματοφόρου οχήματος πλάγιας φόρτωσης για την αποκομιδή απορριμμάτων του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Γκυρίνης Παναγιώτης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής