breaking news Νέο

Φιλική νίκη της Βέροιας επί του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων

  • Φιλική νίκη της Βέροιας επί του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων
  • Φιλική νίκη της Βέροιας επί του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων
  • Φιλική νίκη της Βέροιας επί του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων
  • Φιλική νίκη της Βέροιας επί του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων

Φιλική νίκη επί του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων σημείωσε το Σάββατο το απόγευμα η Βέροια στο Ταγαροχώρι. Με τέρματα που σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος, επικράτησε με 3-0.

 

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι έλεγξαν τον ρυθμό, δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, σημείωσαν τρία γκολ και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να απειλήσει.

 

Η Βέροια άνοιξε το σκορ στο 20’. Ο Σιμόνι έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Καραγιάννης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0. Στο 30’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Αργυρόπουλος απόκρουσε προσπάθεια του Πασά και ο Σιμόνι από κοντά σημείωσε το 2-0.

 

Στο 40’ η Βέροια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Πασάς μπήκε στην περιοχή, με προσποίηση απέφυγε τον αμυντικό και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια διατήρησε τον έλεγχο της αναμέτρησης αλλά δεν είχε τις κλασικές ευκαιρίες του πρώτου μέρους. Στο 86’ ο Ιωάννου σημάδεψε το δοκάρι του Μ. Αλεξάνδρου.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαζάρου (Μπέκας, Χριστοδούλου Κ.)

 

ΒΕΡΟΙΑ: Τσιμόπουλος (46’ Βοσνιάδης), Μουχάλης (70’ Μπουκουβάλας), Παπαχρήστος (46’ Πεταυράκης), Μαραγκός (46’ Στάμου), Σκόνδρας (70’ Τασιόπουλος), Μπλέτσας (70’ Περτσιούνης),  Καραγιάννης (70’ Ιωάννου),  Ντι Τζιοβάνι (59’ Οικονόμου), Πασάς (59’ Αποστολόπουλος), Σιμόνι (70’ Βασίλτσης),  Πόζογλου (38’ Μούργος).

 

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ, Ιορδανόπουλος (46’ Κιρκιλιανίδης), Τσιρίδης, Χατζόπουλος, Σωτηράκης, Κέβιν Κέλο (67’ Αλμπανίδης), Πίκος, Θεοδώρου, (59’ Περπερίδης) Κοσμίδης, Λίτσι (72’ Χατζόπουλος).

 

 

Δηλώσεις Δερμιτζάκη, Πρίντζιου

Μιλώντας μετά το φιλικό παιχνίδι της Βέροιας με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων, ο προπονητής της «Βασίλισσας» Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε: «Ήταν ένα φιλικό στο πλαίσιο των καλών σχέσεων με τις ομάδες του νομού. Μετά το φιλικό με την Αγκαθιά, παίξαμε και με τα Τρίκαλα. Θέλουμε να δούμε αν υπάρχουν νέα παιδιά που έχουν ενδιαφέρον, για να έρθουν να παίξουν στην Βέροια. Στο σημερινό φιλικό δοκιμάσαμε νέα πράγματα. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος και σε μεγάλο βαθμό εφαρμόσαμε την τακτική που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Κάναμε φάσεις, σημειώσαμε γκολ ενώ δεν κινδυνεύσαμε από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός. Εμείς κάναμε πολλές αλλαγές για να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά».

Σχολιάζοντας την κλήρωση του πρωταθλήματος, ο κ. Δερμιτζάκης σημείωσε: «Είναι θετικό που ξεκινάμε με δυο παιχνίδια εντός έδρας. Μπορούν να μας δώσουν ώθηση αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σοβαροί».

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων Δημήτρης Πρίντζιος υπογράμμισε: «Ήταν ένα δυνατό φιλικό. Η Βέροια πρέπει να παίζει στην SL1. Παρά τις ελλείψεις μας, σταθήκαμε καλά και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια ήταν πιο καλή και προηγήθηκε με 3-0. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλοί και χάσαμε ευκαιρίες».

Ο κ. Πρίντζιος είπε ότι η ομάδα του χρειάζεται περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση και πρόσθεσε ότι θα τον ενδιέφερε η απόκτηση των Περτσιούνη και Βασίλτση από την Βέροια.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής