breaking news Νέο

Αποτελέσματα των αθλητών του Συλλόγου Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας στο Διεθνή αγώνα Rollerski που έγινε στο Φράγμα του Αλιάκμονα

  • Αποτελέσματα των αθλητών του Συλλόγου Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας στο Διεθνή αγώνα Rollerski που έγινε στο Φράγμα του Αλιάκμονα
  • Αποτελέσματα των αθλητών του Συλλόγου Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας στο Διεθνή αγώνα Rollerski που έγινε στο Φράγμα του Αλιάκμονα

Το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Οκτωβρίου 2020, για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο ΣΧΟ Βέροιας σε συνεργασία με τον ΕΟΣ Νάουσας συνδιοργάνωσαν διεθνή (FIS) αγώνα ρόλλερ-σκι στο Φράγμα Αλιάκμονα. Η συγκεκριμένη διαδρομή έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις καθώς προσφέρεται για αγώνες υψηλού επιπέδου. Η διοργάνωση για ακόμη μία φορά κρίθηκε άψογη από τους συμμετέχοντες, βάζοντας ψηλά τον πήχη καθώς ήταν αντάξια ενός διεθνούς αγώνα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, την Κυριακή 25/10/2020 στην κατηγορία Παγκορασίδων για το αγώνισμα της αντοχής (2,5χλμ) με ελεύθερη τεχνική, η αθλήτριά μας Ευτυχία Κόγια τερμάτισε στην 1η θέση έχοντας χτίσει διαφορά από τις συναθλήτριές της και κατέκτησε το πρώτο της χρυσό μετάλλιο βάζοντας θεμέλια για μια λαμπρή αθλητική συνέχεια.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων για το αγώνισμα της αντοχής (2.5χλμ) ο Γιαννουλάκης Γεώργιος κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολούθησε ο Τσομπάνης Συμεών – Γεώργιος στη 2η θέση, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο. Οι δύο αθλητές μας επιβεβαίωσαν την εξαιρετική τους φόρμα κάνοντας έτσι το 1 – 2 για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα για τον ΣΧΟ Βέροιας.

Στην κατηγορία των Παίδων για το αγώνισμα της αντοχής (5χλμ) ο Χρήστος Γιαννουλάκης κατέκτησε την 4η θέση και τις δύο ημέρες, ενώ ακολούθησε ο Νταούφας Νικήτας  στην 6η &  8η θέση την Κυριακή και τα Σάββατο αντίστοιχα. Αμφότεροι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, σε μία κατηγορία που χαρακτηρίζεται από το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο των αθλητών.

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε και να δώσουμε συγχαρητήρια στον Προπονητή των αθλητών μας, κ. Πέτρο Παλουκίδη για την εξαιρετική προετοιμασία, δικαιώνοντας την προσπάθεια και την σκληρή δουλειά των τελευταίων ετών!!!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που συνέβαλαν για την πραγματοποίηση του αγώνα:

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

 

Δες το αλλιώς, δες το από ψηλά ...

Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής