breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας: «Εβρεξε» πάλι γκολ στην Α΄κατηγορία!!

ΕΠΣ Ημαθίας: «Εβρεξε» πάλι γκολ στην Α΄κατηγορία!!

Η Νάουσα συνεχίζει να φορτώνει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα και μετά το ισόπαλο 1-1 της Αγίας Μαρίνας στην έδρα της με τον ΓΑΣ Κοπανού, είναι η μοναδική ομάδα από την Α' κατηγορία της Ένωσής μας που έχει πετύχει το απόλυτο και μάλιστα, δίχως να δεχθεί γκολ στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει, ενώ έχει πετύχει 20!! Μέσο όρο επτά τέρματα ανά αγώνα.

Το περασμένο Σάββατο στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής κέρδισε 7-0 την Θύελλα Σταυρού.

Δεν είναι όμως μόνο η νίκη της Νάουσας, με εντυπωσιακά σκορ κέρδισαν και η νεανική ομάδα του ΠΑΟ Κουλούρας τον Άχθο Αρούρη (7-1) και ο Φίλιππος Μελίκης εκτός έδρας την ΑΕ Καψόχωρας (1-6), ενώ για δεύτερη αγωνιστική είχαμε πολλά γκολ στο γήπεδο του Τριποτάμου (Αστέρας – Α.Ε. Σχοινά 4-4).

Συνολικά την 3η αγωνιστική της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας σε πέντε αγώνες σημειώθηκαν 32 τέρματα. Κάτι περισσότερα από έξι γκολ ανά αγώνα.

Στον πίνακα των σκόρερ προηγείται ο Λούρης του Αστέρα Τριποτάμου που στο Σαββατιάτικο 4-4 της ομάδας του με την ΑΕ Σχοινά πέτυχε δύο τέρματα, το ένα με πέναλτι, με 5 γκολ.

Ο Κώστας Ντέλλας παρότι η ομάδα του η Νάουσα σε τρία παιχνίδια έχει πετύχει 20 τέρματα, σκόραρε μόλις δύο φορές και αυτό είναι είδηση.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΝΑΟΥΣΑ – ΣΤΑΥΡΟΣ 7-0: Πετυχαίνοντας ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και έξι στο δεύτερο η Νάουσα πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα και τις τρεις με μεγάλο σκορ.

Όπως φανερώνει και το μέγεθος του σκορ η γηπεδούχος ομάδα ήταν μια κλάση τουλάχιστον πάνω από τον αντίπαλό της και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τους τρεις βαθμούς, παρότι στο πρώτο ημίχρονο το σκορ παρέμενε σε ρευστό επίπεδο.

Ο Παντζαρτζίδης με ατομική προσπάθεια και σουτ άνοιξε το σκορ στο 20' και το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Ο καταιγισμός των γκολ για λογαριασμό της Νάουσας ήρθε στην επανάληψη και αξίζει να σημειωθεί ότι τα πέντε από τα έξι γκολ του δεύτερου ημιχρόνου πέτυχαν παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο. Ο Γιαμαλίδης τρία (64', 77' και 88') και από ένα ο Φράγγης (74') και ο Τασιώνας, ενώ σκόραρε για δεύτερη φορά στον αγώνα και ο Παντζαρτζίδης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Ζουρνατζίδης – Σαμαράς Α.).

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΚΟΠΑΝΟΣ 1-1: Πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο γήπεδό του με τον ΓΑΣ Κοπανού.

Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας που είχε δύο δοκάρια (στο 14' με τον Λέκα και στο 16' με τον Μπουρδάνο) και ένα χαμένο πέναλτι στο 60' με το Αργυρόπουλο (απέκρουσε ο Κασαπίδης), στο τέλος κινδύνεψε να χάσει το παιχνίδι, αφού την τελευταία μεγάλη ευκαιρία την έχασε ο Κοπανός (στο 85' τετ-α-τετ με τον Ίντου, απέκρουσε ο Ηλιάδης).

Στο σκορ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 44' με σουτ του Αργυρόπουλου για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 65' με κοντινό πλασέ του Παρθενόπουλου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Κωστούλης – Παζαρτζικλής).

ΚΟΥΛΟΥΡΑ – ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ 7-2: Με τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και τρία στο δεύτερο, ο ΠΑΟ Κουλούρας νίκησε στο γήπεδό του τον Άχθρο Αρούρη, που από το 30' αγωνίζονταν με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του τερματοφύλακά του Μυλωνά, με 7-1 και πλασαρίστηκε στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ για την νικήτρια άνοιξε στο 4' μόλις λεπτό ο Κουκουρίτσας και στο 8' ο Μιχαηλίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0.

Στο 23' ο Κουκουρίτσας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι ανέβασε τον δείκτη το σκορ σε 3-0. Στο 30' είχαμε την αποβολή του τερματοφύλακα του Άχθου Μυλωνά και στο 43' ο Κουκουρίτσας πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα και το τέταρτο της ομάδας του. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αχθος μείωσε σε 4-1 με πέναλτι που εκτέλεσε ο Τσέος.

Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με τις δύο ομάδες όμως να συνεχίζουν να σκοράρουν. Στο 62' ο Κωστόπουλος έκανε το 5-1 για να μειώσει σε 5-2 με το δεύτερό του γκολ στο παχνίδι ο Τσέος στο 74'. Στο 83' ο Κυνηγόπουλος και στο 88' ο Κωστόπουλος διαμόρφωσαν το τελικό 7-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Καραγκιζόπουλος – Μπογιατζόγλου).

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ – ΣΧΟΙΝΑΣ 4-4: Σε έναν ακόμη αγώνα πρωταθλήματος στο γήπεδο του Τριποτάμου έβρεξε γκολ, με τον τοπικό Αστέρα και την ΑΕ Σχοινά να αναδεικνύονται ισόπαλοι 4-4.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται δύο φορές, όμως στο τέλος ήταν αυτοί που έτρεχαν να ισοφαρίσουν.

Το σκορ άνοιξε για λογαριασμό του Σχοινά στο 15' ο Κωτούλας, με τον Βασιλειάδη να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα δύο λεπτά αργότερα. Στο 26' και στο 30' με δύο επανωτά τέρματα ο Χαλβατζής έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους με τους γηπεδούχους όμως να ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι ένα λεπτό πριν συμπληρωθεί το πρώτο 45λεπτο (44') με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Λούρης.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με 10 ποδοσφαιριστές καθώς ο Νάτσης και ο Κίτσας αποβλήθηκαν και έμειναν στα αποδυτήρια.

Στο 57' ο Ανδρίτσος και στο 60' ο Λούρης έδωσαν προβάδισμα για πρώτη φορά στην ομάδα του Τριποτάμου, που όμως δεν κράτησε πολύ καθώς στο 63', ο Πεϊκος με κεφαλιά «κανονιά» ύστερα από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 4-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Νησελίτης – Γκόγκας).

ΚΑΨΟΧΩΡΑ – ΜΕΛΙΚΗ 1-6: Με τον Παρσόπουλο προπονητή και παίκτη του Φιλίππου σε μεγάλη ημέρα να πετυχαίνει τρία από τα έξι γκολ της ομάδας του, η Μελίκη πήρε την πρώτη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα και βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια.

Το σκορ άνοιξε για την νικήτρια στο 39' ο Μοσχόπουλος για να πάρει στη συνέχεια τη σκυτάλη του σκόρερ ο Παρσόπουλος και ένα λεπτό πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου να ζευγαρώσει τα τέρματα της ομάδας του. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και την συμπλήρωση 5 λεπτών ο Παρσόπουλος έκανε το 0-3 και πέντε λεπτά αργότερα ο Βενιόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-4. Στο 74' με το τρίτο προσωπικό του τέρμα ο Παρσόπουλος έγραψε το 0-5 και στο 83' ο Καραγκιοζόπουλος το 0-6 με την Καψόχωρα να μειώνει στο 86' με γκολ του Αναστάση σε 1-6, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Γαβράς – Αργυρίου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής