breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Αγκαθιά

Γ' Εθνική : Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Αγκαθιά

Δύσκολη και πολύτιμη νίκη πέτυχε η Νίκη Αγκαθιάς κερδίζοντας στο γήπεδό της με 2-0 τον ΠΑΟ Κουφαλίων.

Η νίκη αυτή που είναι η δεύτερη συνεχόμενη μέσα σε τέσσερις ημέρες αποκτά μεγαλύτερη αξία αν λάβει υπόψιν του κάποιος ότι σημειώθηκε επί ενός αντιπάλου έμπειρου που διατηρούσε το αήττητο στα τρία προηγούμενα παιχνίδια που έδωσε για το πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με την ομάδα των Κουφαλίων να δέιχνει πιο επικίνδυνη στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα στο 30' να σκοράρει με τον Παπαδάκη ένα γκολ όμως που σωστά ακυρώθηκε για οφσαϊτ.

Προηγουμένως βέβαια η γηπεδούχος Νίκη θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ όταν ο Βασάρας εκτέλεσε φάουλ απ' ευθείας από καλή θέση, η μπάλα κόντραρε σε παίκτες και έφθασε στον Καγκελίδη που βρίσκονταν σε καλή θέση για γκολ, το σουτ όμως του παίκτη της γηπεδούχου έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 60' ο Μπουγαϊδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δοκάρια της εστίας της Αγκαθιάς, οι παίκτες του ΠΑΟ Κουφαλίων αδράνησαν, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να φύγουν γρήγορα στην αντεπίθεση με τον Καραγιάννη να τροφοδοτεί τον αφύλαχτο μέσα στην αντίπαλη περιοχή Βασάρα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ από κοντά να την στείλει στα αντίπαλα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας του αγώνα είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Αντωνιάδη, όμως ο τερματοφύλακας της Αγκαθιάς ήταν εκεί για να μπλοκάρει την κεφαλιά από κοντά του Αντωνιάδη.

Και λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ όλοι οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας βρίσκονταν κάτω από την γραμμή του κέντρου στην πλευρά της ομάδας της Αγκαθιάς η γηπεδούχος βγήκε στην αντεπίθεση και ο Τσιούχας στην κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η λήξη του αγώνα βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟ Κουφαλίων να διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα ο Λαζαρίδης της φιλοξενούμενης ομάδας.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ: Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος (85' Δημητριάδης), Κυριαλάνης (85' Μωυσίδης Ν.), Τσιούχας, Ράδης, Καλυβιώτης, Μωυσίδης Ι., Ζυγκερίδης, Βασάρας (70' Ευθυμίου), Καλογιαννίδης (58' Καραγιάννης), Καγκελίδης.

ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ: Πατσιογεώργος, Χατζηλιάδης (63' Τσεκερίδης), Λαζαρίδης (16' Αντωνιάδης Στ.), Κοντσίδης, Μπουγαϊδης, Αντωνιάδης Π., Μισιούδης (63' Τσεβρεντζής), Παπαδάκης, Στεφανίδης, Βαρότσης, Τσολακίδης.

 

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ 0-3

Την τρίτη στη σειρά ήττα του, σε ισάριθμα παιχνίδια που έδωσε για το πρωτάθλημα, γνώρισε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, χάνοντας στο γήπεδο του Μακροχωρίου, το οποίο χρησιμοποίησε για έδρα, αφού στο Στάδιο της Αλεξάνδρειας γίνονται έργα, από τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου με 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι, όπως φανερώνει και το τελικό αποτέλεσμα ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και η νίκη τους θεωρείται απόλυτα δίκαιη.

Από την δική τους πλευρά οι τυπικά γηπεδούχοι προσπάθησαν για ότι καλύτερο μπορούσαν, όμως η διαφορά από τους αντιπάλους τους ήταν εμφανής και η ήττα ήρθε φυσιολογικά.

Το σκορ για τον Αγρ. Αστέρα, προπονητής του οποίου είναι ο Μάκης Κατσαβάκης, άνοιξε στο 10' ο Σαλπιγγίδης και δύο λεπτά πριν συμπληρωθεί το πρώτο 45λεπτο ο Αβραμίδης έκανε το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μαντζίρης στο 85' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο νικητής εκτός από τα τρία γκολ που πέτυχε είχε και τρία δοκάρια. Δύο στο πρώτο ημίχρονο με τον Μαντζίρη και τον Προβατίδη και ένα στο δεύτερο πάλι με τον Μαντζίρη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Φ. Παπαδόπουλος): Προδρόμου, Νταμπώσης, Κολίτσης, Κοντογιάννης, Σακαλής, Χασιώτης, Δήμου, Τεπέτος, Πέτκος, Μελάς, Μουρατίδης (73' Τσικερτζής).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μ. Κατσαβάκης): Ψωμιάδης, Καλλίδης, Πολυζάς, Μπουλγκουρίδης (84' Παντελής), Καραγιάννης, Προβατίδης (46' Κουκουλέκης), Αποστολίδης, Σαλπιγγίδης (84' Στρουμπίνης), Κατσιάκης (78' Μιλκούδης), Αβραμίδης (78' Πορτοκαλάς), Μαντζίρης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής