breaking news Νέο

Ο Φίλιππος των... αναβολών!

Ο Φίλιππος των... αναβολών!

Δεν ξέρουμε για το αν τεθεί σε κίνδυνο η ομαλή διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Ανδρών με τις αναβολές αγώνων που προκύπτουν από αγωνιστική σε αγωνιστική λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, αλλά έτσι οπως πάει ενδεχομένως να αποτελεί “καμπανάκι”. Εδώ και αρκετές μέρες ξέραμε ότι ο αναβληθείς αγώνας του Φιλίππου με τον Πανερυθραϊκό εκτός έδρας για την 2η αγωνιστική είχε μεταφερθεί για διεξαγωγή σήμερα Τετάρτη 28 Οκτωβρίου. Ωστόσο, το νέο κρούσμα κορονοϊού με παίκτη που προέκυψε στον Φίλιππο παραμονές του αγώνα με τον ΓΣ Αμμαρουσίου, το περασμένο Σάββατο και το οποιο εντασσόταν στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, υποχρεωσε και την αναβολή του εν λόγω αγώνα.

Και πριν όλοι στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο συνέλθουν από αυτό το νέο κρούσμα με παίκτη, τη Δευτέρα (26 Οκτωβρίου) σε τεστ που διενεργήθηκαν βρέθηκαν άλλοι τρείς παίκτες θετικοί στον κορονοϊό (!!), με αποτέλεσμα ο αγώνας με τον Πανερυθραϊκό να αναβληθεί για δεύτερη φορά και να ορισθεί τώρα να διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, καθ΄ οτι η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου διεξαγωγής αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για την διεξαγωγή των αγώνων.

Να υπενθυμίσουμε οτι, πέρα απο την αναβολή του αγώνα ΓΣ Αμμαρουσίου - Φιλίππου, υπήρξαν και άλλες δυο αναβολές αγώνων για την 4η αγωνιστική, αυτοί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ελευθερούπολη και τον Τρίτωνα με τον Κόροϊβο Αμαλιάδας.

 

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου οι αναβληθέντες αγώνες του ΑΟΚ Βέροιας και των Αετών Βέροιας

Εξ άλλου απο την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώθηκε πως ο εξ αναβολής αγώνας μεταξύ των σωματείων ΑΟΚ Βέροιας - ΑΠΣ Ναυάρχου Βοτση για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ορίστηκε να διεξαχθεί στις 04/11/2020 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Βέροιας “Δημήτριος Βικέλας”.

• Επισης, λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο εξ αναβολής αγώνας μεταξύ των σωματείων ΔΕΚΑ - ΚΣ ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ της 04/11/2020 για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αντι ώρας 18.00 θα διεξαχθεί ώρα 19.30, στο κλειστό γυμναστήριο 11ο Δήμου Ευόσμου.

 

Του Παύλου Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής