breaking news Νέο

Κώστας Τούτσης : «Είμασταν καλοί στα περισσότερα ματς του α’ γύρου»

  • Κώστας Τούτσης : «Είμασταν καλοί στα περισσότερα ματς του α’ γύρου»
  • Κώστας Τούτσης : «Είμασταν καλοί στα περισσότερα ματς του α’ γύρου»

Αν και ο α’ γύρος για τον Φίλιππο στον β΄όμιλο του πρωταθλήματος της Χάντμπολ Πρεμιέρ ολοκληρώθηκε με ήττα (που ήρθε σε συνέχεια αυτής με τον ΠΑΟΚ να υπενθυμίσουμε) στην Έδεσσα απέναντι στον Αερωπό (30-25), με συνέπεια την υποχώρηση των “ερυθρολεύκων” της Βέροιας στην 5η θέση της κατάταξης, ο Κώστας Τούτσης δεν... έδειξε να μπαίνει στη βάσανο μιας τέτοιας κατάστασης, αφού, οπως επεσήμανε ο ίδιος, «εαν πάρουμε ολα τα παιχνίδια τα οποια δώσαμε σ’ αυτόν τον α’ γύρο του πρωταθλήματος στα περισσότερα είμασταν καλοί. Δυστυχώς όμως κάναμε ένα κακό ματς, αυτό στην Έδεσσα κόντρα στον τοπικό Αερωπό.

Ομως, αν δούμε οτι μεσα σε τρεις μήνες στους οποίους είχαμε προετοιμασία, φιλικούς αγώνες και κατόπιν επισημα παιχνίδια στο πρωτάθλημα ε, στατιστικά περιμέναμε ότι θα έχουμε ένα κακό ματς.

Και αυτό οπως προείπα ήρθε στο τελευταίο ματς του α΄ γύρου του πρωταθλήματος στο οποιο και δεν είμασταν αυτοί που έπρεπε».

 

«Μπορούμε να πάρουμε τη νίκη στην Πυλαία»

Πλεον οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας έχουν αφήσει πίσω το κεφάλαιο των αγωνιστικών υποχρεώσεων του α’ γύρου του πρωταθλήματος και η προσοχή τους στρέφεται στα ματς που  ακολουθούν. Αυτά δηλαδή, που θα ξεκινήσουν στις 14 Νοεμβρίου και πρόκεται να ολοκληρωθούν την 30η Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, αν και με τον covid-19 τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί με βεβαιότητας.

Αρχής γενομένης από το εναρκτήριο παιχνίδι του β’ γύρου με την ΑΕΣΧ Πυλαίας εκτός έδρας (θυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι στη Βέροια οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 28-28). «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και να έρθουμε πάλι εκεί που είμασταν βαθμολογικά (τρίτη θέση) πριν από λίγο διάστημα» σχολίασε ο τεχνικός καθοδηγητής του Φιλίππου, ο οποίος, σε μια προσπάθεια να έχει τους παίκτες του σ΄ένα καλό αγωνιστικό επιπεδο, ανάλογα δηλαδή με την επιβάρυνση που έχουν δεχθεί μέχρι τούδε, προέβη στον διαχωρισμό τους σε δυο γκρουπ. Στο ένα γκρουπ παίρνουν μέρος όσοι παίκτες είχαν και τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στα ματς προπονούμενοι μ΄ένα ειδικό πρόγραμμα.

Ένα πρόγραμμα που έχει να κανει περισσότερο στο να αποθεραπευθούν και συνάμα να απαλλαγούν από μικροπροβλήματα τραυματισμών και στο άλλο γκρουπ συμμετέχουν παίκτες που είχαν μικρο χρόνο συμμετοχής. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι το Σάββατο 31 Οκτωβρίου γιατί απο την ερχόμενη Δευτέρα (2 Νοεμβρίου) όλοι οι παίκτες θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς πρεοτοιμασίας εν όψει ΑΕΣΧ Πυλαίας, παιχνίδι το οποιο και σηματοδοτεί την έναρξη του β΄γύρου της α’ φάσης του πρωταθλήματος της Χάντμπολ Πρεμιέρ.

 

Εκτος αγωνιστικών πλάνων

ο Άλαν Άγκοβιτς

Αγωνιστικά, ο Κώστας Τούτσης έχει να σκεφθεί μόνο την περίπτωση του Άλαν Άγκοβιτς. Ο μαυροβούνιος περιφερειακός παίκτης - όπως είχαμε γράψει και την προηγούμενη εβδομάδα - υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν.. ζημιά.

Χωρίς, ωστόσο, να έχει γίνει ακόμη ξεκάθαρο το τι ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζει ο παικτης και που δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τον Φίλιππο επι του παρόντος θέτοντας έτσι η περίπτωση του σ’ έναν προβληματισμό τους ιθύνοντες της ομάδας.

 

Αναβολή αγώνων σε Α1 Γυναικών

και Α2 Ανδρών

Στο μεταξύ, προέκυψε αναβολή αγώνων σε Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών. Ειδικότερα, η ΔΕΠ/ΟΧΕ αποφάσισε την αναβολή των πέντε παρακάτω αγώνων, λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν απο την πανδημία του covid-19.

 

Α1 Γυναικών (3η-4η αγωνιστική)

ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού - ΓΑΣ Καματερού

ΠΑΟΚ - Πανόραμα

Εθνικός Κοζάνης - ΒΕΡΟΙΑ 2017

ΑΕΣΧ Πυλαίας - ΑΟ Προσοτσάνης

 

Α2 Ανδρών (1η αγωνιστική)

ΑΟ Ιωαννίνων - Αρχάλαος Κατερίνης

 

ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ  ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗ


Φίλιππος Βέροιας-Πυλαία

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής