breaking news Νέο

Κύπελλο EΠΣ Ημαθίας: Τα ζευγάρια της 2ης φάσης

Κύπελλο EΠΣ Ημαθίας: Τα ζευγάρια της 2ης φάσης

Η δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων Ημαθίας, η κλήρωση της οποίας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη το βράδυ στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας, περιλαμβάνει τρεις αγώνες, ενώ οι υπόλοιπες 13 ομάδες που έχουν προκριθεί από την πρώτη φάση περνάνε στην επόμενη, δίχως αγώνα.

Το πιο αμφίρροπο ζευγάρια από τα τρία που κληρώθηκαν για την δεύτερη φάση είναι αυτό μεταξύ του Φιλίππου Μελίκης και του ΦΑΣ Νάουσα, που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Νεοκάστρου, που είναι εξάλλου και το μοναδικό με τους δύο αντιπάλους να αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία.

Τα υπόλοιπα δύο ζευγάρια, Καβάσιλα – Αγία Μαρίνα και Ροδοχώρι – Ραχιά.

Τα παιχνίδια, που είναι νοκ άουτ, θα πραγματοποιηθούν την μεθεπόμενη Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, με τους τρεις νικητές να προκρίνονται στην 3η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων, μαζί με τις 13 που όπως ήδη αναφέραμε προκρίνονται δίχως αγώνα, σύνολο 16 ομάδες.

Οι 13 ομάδες που ευνοήθηκαν από την κλήρωση και προκρίθηκαν στην 3η φάση του Κυπέλλου δίχως αγώνα:

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, Μακροχώρι, Αγκαθιά, Κοπανός, Τριπόταμος Σχοινάς, Καψόχωρα, ΑΕ Ποντίων, Κεραυνός Επισκοπής, Αρης Παλαιοχωρίου, ΠΑΟ Παλατιτσίων, Δόξα Κυψέλης και Ακαδημία Τρικάλων.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής