breaking news Νέο

Γ' κατηγορία : Σε έναν όμιλο των οκτώ ομάδων

Γ' κατηγορία : Σε έναν όμιλο των οκτώ ομάδων

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας της Ένωσής μας, στο οποίο δήλωσαν συμμετοχή 8 ομάδες.

Έτσι φέτος η ΕΠΣ Ημαθίας διαθέτει στην δύναμή της εν ενεργεία 42 μόλις ομάδες. (Να υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικά χρόνια η δύναμη της ΕΠΣ Ημαθίας ξεπερνούσε τις 70 ομάδες).

Από τις 42 εν ενεργεία ερασιτεχνικές ομάδες της δύναμής της, που αγωνίζονται σε τοπικό επίπεδο, αφού υπάρχουν άλλες τρεις, ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, η Νίκη Αγκαθιάς και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που είναι ερασιτεχνικές, αγωνίζονται όμως σε πρωτάθλημα Γ' Εθνικής, που διοργανώνεται από την ΕΠΟ, οι 12 ανήκουν στην Α' κατηγορία, οι 22 στην Β' και οι 8, όπως ήδη αναφέραμε στην Γ'.

Στην Γ' κατηγορία, που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, δήλωσαν συγκεκριμένα συμμετοχή, η Νέα Γενεά Νικομήδειας, ο Αχιλλέας Νεοκάστρου, ο ΜΑΣ Βεργίνας, η Δόξα Νάουσας, τα Ριζώματα, ο ΑΟ Συκιάς, η Ακαδημία Μακροχωριου και η Παλασίδειος Ακαδημία.

Από τις 8 ομάδες που θα συμμετάσχουν φέτος στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας, τρεις κατά το παρελθόν έχουν αγωνιστεί σε εθνικά πρωταθλήματα. Πρόκειται για την Νέα Γενεά Νικομήδειας, τον Αχιλλέα Νεοκάστρου και την Βεργίνα, η οποία επιστρέφει σε αγωνιστική δράση, όπως και τα Ριζώματα, ύστερα από πολλά χρόνιά σε αγωνιστικό λήθαργο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής