breaking news Νέο

Τηλεδιάσκεψη Αγροτικών Συλλόγων Σκύδρας & Ημαθίας με ΥπΑΑΤ κ. Μάκη Βορίδη

Τηλεδιάσκεψη Αγροτικών Συλλόγων Σκύδρας & Ημαθίας με ΥπΑΑΤ κ. Μάκη Βορίδη

Τα φλέγοντα ζητήματα των ζημιών από τις βροχοπτώσεις, της αναθεώρησης του απαρχαιωμένου καταστατικού του ΕΛΓΑ, της ανεξέλεγκτης φύτευσης και την ανάγκη για αναδιάρθρωση καλλιεργειών, των εργατών γης (ΠΝΠ – εργόσημο) και των συνδεδεμένων ενισχύσεων (Ροδάκινα – Νεκταρίνια) συζητήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη με τον ΥπΑΑΤ κ. Μάκη Βορίδη, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, στις 12 μ.μ.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας, Πρόεδρος Παναγιώτης Πασάκης και Ταμίας Ιωάννης Χριστοφορίδης, του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας, Πρόεδρος Χρήστος Βοργιάδης και Αντιπρόεδρος Δημήτριος Γκαλαϊτσης, οι βουλευτές ΝΔ Πέλλας κ. Καρασμάνης Γεώργιος (εκπροσωπήθηκε), κ. Σταμενίτης Διονύσιος και κ. Λάκης Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Σκύδρας και μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ κ. Μάκης Δημητριάδης, και ο υπεύθυνος Αγροτικών θεμάτων του ΔΗΜ.ΤΟ. Σκύδρας κ. Παναγιώτης Δημητριάδης.

Έγινε μια επικοδομητική συζήτηση στα προαναφερθέντα θέματα, αλλά και γενικότερα εφ΄όλης της ύλης, με τους εκπροσώπους των δύο αγροτικών συλλόγων να θέτουν τα σοβαρά ζητήματα που τους απασχολούν, αναζητώντας την άμεση επίλυση αυτών, και τον ΥπΑΑΤ κ. Μάκη Βορίδη να υπόσχεται δίκαιες λύσεις καθώς και την εκ βάθους συζήτηση, με δική του πρωτοβουλία, αγροτών και βιομηχάνων, για το μέλλον του συμπύρηνου ροδάκινου στα πλαίσια της αναφοράς των αγροτικών συλλόγων για αναδιάρθρωση της καλλιέργειας και ανεξέλεγκτων φυτεύσεων. 

Οι αγροτικοί σύλλογοι Σκύδρας και Ημαθίας, ευχαριστούν τον βουλευτή ΝΔ Πέλλας κ. Σταμενίτη Διονύσιο για την πρωτοβουλία και πραγματοποίηση της τηλεδιάσκεψης με τον Υπουργό.

 

Τα ΔΣ των Αγροτικών Συλλόγων Σκύδρας & Ημαθίας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής