breaking news Νέο

Και στα Μονόσπιτα πρόβλημα με τα αδέσποτα

Και στα Μονόσπιτα πρόβλημα με τα αδέσποτα

Δεν της έφθαναν τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει (αναπηρία σε ποσοστό 84%) και τα περιοριστικά μέτρα του νέου κορονοϊού, ήρθαν και τα αδέσποτα να της κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή! Ο λόγος, για την κ. Ευαγγελία Παπατζαλάκη, κάτοικο Μονοσπίτων, η οποία θέλοντας και μη έχει γίνει όμηρος στο... ίδιο το σπίτι της, εξ αιτίας της παρουσίας κοντά σ' αυτό αδέσποτων σκύλων.

«Τι να σας πω; Και εγώ έχω σκυλί, το οποίο το φροντίζω και το αγαπώ, όμως δεν γίνεται κάποιοι ασυνείδητοι να έρχονται τα βράδια και να αφήνουν τα σκυλιά τους στο δικό μας το μέρος, ενώ κάποιοι άλλοι «φιλόζωοι» να έρχονται και να τα ταϊζουν έξω από το σπίτι μου. Αν αυτοί οι κύριοι έχουν φιλοζωικά αισθήματα, τότε ας τα πάρουν και να τα φροντίσουν στα δικά τους σπίτια. Κι όχι να τα έχω έξω από το δικό μου σπίτι, να φωνάζουν, να μου τρώνε συνεχώς κότες, από τις οποίες να στερούμαι τα αυγά τους, αλλά συνάμα και να φοβάται κάποιος που θέλει να προσεγγίσει την οικία μου και να μιλήσει μαζί μου, να δεχθεί επίθεση από αυτά», ανέφερε η κ. Παπατζαλάκη σε επικοινωνία που είχε μαζί μας. «Το σπίτι μου στα Μονόσπιτα βρίσκεται κοντά στην περιοχή του Υδραγωγείου, σε μια περιοχή που υπάρχουν λίγα σπίτια και που παρ΄ όλο που έχουμε μια ήσυχη περιοχή, εξαιτίας όλης αυτής της κατάστασης που αντιμετωπίζουμε με τα αδέσποτα, έχουμε πέρα από τα κινητικά προβλήματα, να αντιμετωπίζουμε και ψυχολογικά! Δεν λέω, ζώα είναι κι αυτά και δεν χρωστούν σε τίποτα, αν αυτοί που τα είχαν και τα... βαρέθηκαν να τα... ξεφορτώνονται με αυτό τον τρόπο. Όμως κι εγώ σαν άνθρωπος με το σύζυγό μου δεν φταίμε σε τίποτα», προσέθεσε.

Μάλιστα, η ίδια, όπως επεσήμανε, έχει ενημερώσει τόσο τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μονοσπίτων, κ. Δημήτρη Παπαδάκη, όσο και το Δήμο Νάουσας, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον και να δοθεί μια λύση, με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στην εφημερίδα μας. «Αφού δεν μπορώ να βρω μια λύση, θέλησα να κινηθώ με αυτό τον τρόπο, ελπίζοντας με τη δημοσιοποίηση του προβλήματός μου να γίνει κάτι...», είπε.

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής