breaking news Νέο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 3η Συνάντηση Εργασίας (3nd Workshop) που διοργάνωσε ο Σ.Η.Π.Ε.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 3η Συνάντηση Εργασίας (3nd Workshop) που διοργάνωσε ο Σ.Η.Π.Ε.

Ο Σύνδεσμος Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Παρέμβασης για την προσαρμογή εργαζομένων στις νέες αναπτυξιακές απαιτήσεις μέσω καινοτόμων δράσεων κατάρτισης και πιστοποίησης επίκαιρων γνώσεων και δεξιοτήτων», διοργάνωσε με επιτυχία την 3η Συνάντηση Εργασίας (3nd Workshop).

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου του 2020, και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο Mediterranean Palace, επιτυγχάνοντας πλήρως το σκοπό της που δεν ήταν άλλος από την επικοινώνηση των αποτελεσμάτων της Πράξης κυρίως στον κλάδο των ΜΜΕ, αλλά και την ανάπτυξη ενός διαλόγου τόσο ως προς την Πράξη αυτή καθ’ αυτή όσο και σε σχέση με τις περαιτέρω δυνατότητες ανάπτυξης σχετικών πρωτοβουλιών στο κλάδου των ΜΜΕ και όχι μόνο.

Η αρχή έγινε με την παρουσίαση από τον πρόεδρο του ΣΗΠΕ κ. Γιώργο Κατσαϊτη, της Πράξης με τίτλο Ολοκληρωμένο Σχέδιο Παρέμβασης Συνδέσμου Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων για την προσαρμογή εργαζομένων στις νέες αναπτυξιακές απαιτήσεις μέσω καινοτόμων δράσεων κατάρτισης και πιστοποίησης επίκαιρων γνώσεων και δεξιοτήτων»  που υλοποιεί ο ΣΗΠΕ, που έθεσε και τις βάσεις της συζήτησης στρογγυλής τραπέζης που ακολούθησε σχετικά με την ανάπτυξη δεξιοτήτων στον χώρο των ΜΜΕ και του ημερήσιου περιφερειακού Τύπου ειδικότερα.

 

Τη συζήτηση συντόνισε η κ. Ελένη Διαφωνίδου, Εκδότρια της Εφημερίδας «ΕΜΠΡΟΣ» Ξάνθης και ενίσχυσαν η Γενική Γραμματέας του ΣΗΠΕ κ. Νατάσσα Βαφειάδου, ο ωφελούμενος της Πράξης κ. Ιωάννης Παντούλης, καθώς και οι κ.κ.Δημήτριος Μπόμπολης και Άννα Υφαντίδου, Εκπρόσωποι της Αναδόχου Εταιρείας «ΣΑΡΩΝΙΣ ΑΤΕΒΕ», που μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους τις σκέψεις και την εμπειρία τους από την «κοινή» πορεία τους στο πρόγραμμα σε σχέση με τις προκλήσεις που δημιουργεί στον κλάδο των ΜΜΕ η «επέλαση» της τεχνολογίας, για να ακούσουν στη συνέχεια, να απαντήσουν αλλά και να καταγράψουν τα σχόλια των παρευρισκόμενων, οι οποίοι ως ωφελούμενοι της Πράξης, κατέθεσαν την εμπειρία τους και μοιράστηκαν τις ιδέες τους με στόχο τη «συμπερίληψή» τους σε επόμενη αντίστοιχη πρόσκληση.

 

Η Πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 – 2020» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και Εθνικούς Πόρους».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής