breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Goog morning USA. Ο Αρ(α)κάς χαιρετά τους συντρόφους οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ στο Άνω Γουισκόνσιν, στην πέρα Νέα Υόρκη, στη δώθε Ουάσινγκτον, στην κάτω Φλόριντα.

 

Επίσης τους συντρόφους φίλους του Τζο Μπάιντεν στην άνω Καλιφόρνια, στην πέρα Αλάσκα, στο δώθε Τέξας, αν υπάρχουν φυσικά, αφού όλοι εκεί οι καουμπόηδες ψηφίζουν πεταλωτό Τραμπ, στο κάτω Ντελάγουερ.

 

Ποιος είναι νικητής των εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής; Ο ρατσισμός, συναγωνιστές.

 

Μην ξεχνάτε ότι οι λευκοί αγγλοσάξονες, Ολλανδοί και δεν συμμαζεύεται, προέβησαν στη μεγαλύτερη γενοκτονία της ανθρωπότητας, εξοντώνοντας δεκάδες εκατομμύρια ερυθρόδερμους, μόλις πάτησαν το πόδι τους στη Νέα Ήπειρο.

 

Και αφού τους έστειλαν αδιάβαστους στο Μανίτου, σκέφτηκαν ποιος θα σκάβει τις φάρμες εκεί κάτω στο Νότο, που λένε Τραμπ και τους πιάνει το πατριωτικό, σαν το Φον Τζίφρεν και το σηκώνουν λιγάκι το χεράκι το δεξί. Και τα βραδάκια βάζουν λευκή κουκούλα και ποδιά και πάνε και καίνε την καλύβα του μπάρμπα Θωμά.

 

Πήγαν λοιπόν στην Αφρική όλοι αυτοί και έφεραν καραβιές σκλάβους. Αυτοί είναι οι πολιτισμένοι κάτοικοι της Αμερικής.

 

Να μην ξεχνάμε φυσικά και τους Ισπανούς και Πορτογάλους, που καθάρισαν αντίστοιχα εκατομμύρια ιθαγενείς στη Νότια Αμερική.

 

Πού είσαι ρε μεγάλε Κοινούση με τη μαλούρα σου, που μας τραγούδησες το Αμερική, Αμερική, καλά μου λέγαν μερικοί, πώς είσαι χώρα, χώρα μαγική.

 

Βγαίνει τώρα ο Τραμπ με 15 κιλά μέικ άπ στη μάπα και μας λέει ότι είναι πατριώτης. Τι λες ρε φίλε; Εσύ να έχεις όλο το χρυσάφι του κόσμου και να λούζεσαι με γάλα γαϊδούρας και τους ψηφοφόρους σου να τους πυροβολούν κάτι κακοί μαύροι. 

 

Και άντε αυτό να το αντέξουμε, να πάμε έξω από τα Μακ Ντόναλτς και όποιος βγαίνει με τετραπλό μπέργκερ, να τον παρακαλάμε να μας δώσει να γλύψουμε λίγο από το χαρτί, που είναι τίγκα στη μαγιονέζα, κέτσαπ και μουστάρδα.

 

Αλλά δεν μπορείς ρε president να μας μοστράρεις τη Μάγια τη Μελάγια, τη Μελάνια πώς τη λένε, μέσα στα μετάξια και τις γούνες της και να μας ανάβεις τα λαμπάκια.

 

Ξέρεις ρε πόσα μπακούρια τη γουστάρουν κολασμένα και εσύ τη σπρώχνεις, για να μη σου κρατήσει το χέρι;

 

Και μας το παίζεις και εραστής πολυτελείας, που πήγες με τις μισές μανδάμες της Νέας Υόρκης και περιχώρων, γιατί σε έβλεπαν τα κορίτσια του καλού κόσμου με τη μαλούρα, αλλά Τζέιμς Ντιν και έλεγαν ω τι malakas my god.

 

Δεν λέω και ο Τζο ο Μπάιντεν δεν πάει πίσω. Μόνο που τον βλέπω με το μπότοξ σύννεφο, να μην μπορεί να χαμογελάσει, σκέφτομαι ότι να είναι καλά η Ελλαδίτσα μας, που έδιωξε τους γέρους από την εξουσία και έχει νέα παιδιά. Σαν τον Κυριάκο και τον Αλέξη.

 

Τέλος. Από εδώ και πέρα θα ψηφίζουμε μια Κυριάκο, μια Αλέξη. Διότι όσο να ‘ναι, μπορεί ο παλιός να είναι αλλιώς, αλλά ο νέος είναι ωραίος.

 

Με το καλό λοιπόν να μας έρθει ο νέος πλανητάρχης. Α, να μην ξεχάσει ο Κυριάκος να του στείλει και συγχαρητήριο email. Έτσι για να πάθει την πλάκα του από την πρώτη μέρα ο mister president.


Τραμπ-Μπάιντεν
Μελάνια-Τζιλ
Μπάιντεν-Τραμπ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής