breaking news Νέο

Μέσα στα παρασκήνια...

Μέσα στα παρασκήνια...

• Θόδωρος Καρυπίδης (φωτό) εξάντλησε τις πιθανότητες να γίνει το ματς με την ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με τηλεφωνική επικοινωνία που έκανε με τον Νίκο Χαρδαλιά (φωτό).

Του μετέφερε τη θέση ότι είναι άδικο να μη γίνει το ματς στο “Κλ. Βικελίδης” καθώς τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο, ωστόσο ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε ότι δεν αποφασίζει αυτός και πως είναι απόφαση της κυβέρνησης με εισήγηση λοιμωξιολόγων. “Πρέπει όλοι να δείξουμε ψυχραιμία αυτές τις στιγμές” είπε, μεταξύ άλλων, στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης.

• Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι παίκτες του ΝΒΑ επρόκειτο να ψηφίσουν χθες για το πότε θέλουν να ξεκινήσει η σαιζόν. Πάντως, για το πολλούς διάφορους λόγους, η 22α Δεκεμβρίου μοιάζει η πιθανότερη ημερομηνία, κυρίως για οικονομικους λόγους.

• Ο ΠΕΠ Γκουαρδιόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, ειδικά για τον τρόπο που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, εξήρε τους Ματιέ Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί, θυμήθηκε τη συνεργασία του με τον Ραφίνια, αλλά έρριξε και λίγο... αλάτι στην πληγή που είναι ανοικτή και αφορά στην απουσία του Κώστα Φορτούνη. “Δυστυχώς δεν είδα τον Φουρτούνη σήμερα που είναι ποιοτικός παίκτης” σχολίασε επαναφέροντας το θέμα του έλληνα μέσου στην πρώτη γραμμή. Το θεμα είναι πλεον αν θα τον δει στην ρεβάνς του “Γ. Καραϊσκάκης” σε 20 ημέρες.

• Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Βόβουρας παραδέχθηκε στην εκπομπη της Cosmote TV “Pick N ‘Roll” ότι ο Σέλβιν Μακ, Αμερικανός πρώην ΝΒΑ, που πέρυσι ξεκίνησε την σαιζόν με την Αρμάνι αλλά “κόπηκε”, είναι στο μυαλό του για τη θέση του ξενου πλεϊ μεϊκερ, που χηρεύει μετά την απομάκρυνση του Κιφερ Σαϊκς, ο οποίος μάλιστα τον είχε αντικαταστήσει στην Ιταλική ομάδα.

• Έξαλλος έγινε ο άλλοτε ΝΒΑer του Ολυμπιακού Εντι Τζόνσον μόλις διάβασε την είδηση του “θανάτου του” στο Αssociated Press, η οποία συνοδευόταν από μία φωτογραφία του. Βέβαια, ήταν η είδηση του θανάτου ενος άλλου Εντι Τζόνσον, 65 ετών, αλλα η φωτογραφία τρόμαξε τους απανταχού φίλους του. Ως αντίδραση παρέθεσε το άρθρο και σε εντονο ύφος έγραφε: “Είμαι ζωντανός. Διαγράψτε το! Θα σας πρότεινα να επικοινωνήσετε με τους σωστους ανθρώπους και να διαγράψετε την φωτογραφία μου σε μερικές ώρες, αλλιώς θα επικοινωνήσει μαζί σας ο δικηγόρος μου”.

 

Ο παρασκηνιακός...


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής