breaking news Νέο

Δημήτρης Πυρινός : «Δεν υπάρχει μετάδοση κορωνοϊού στα δημοτικά»

Δημήτρης Πυρινός : «Δεν υπάρχει μετάδοση κορωνοϊού στα δημοτικά»

Με την ιδιότητα του διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας απάντησε, στην τηλεδιάσκεψη της Τετάρτης, στις αιτιάσεις των συναδέλφων του δημοτικών συμβούλων, ο Δημήτρης Πυρινός, αναφορικά με την αναγκαιότητα ή μη του κλεισίματος και των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων. 

«Δεν υπάρχει μετάδοση στα δημοτικά μας σχολεία. Από τους 8.000 μαθητές στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση της Ημαθίας, νόσησε ένας στο δημοτικό και ένας στο νηπιαγωγείο, ενώ από τους 1.400 εκπαιδευτικούς έχουν νοσήσει δέκα. Τα μέτρα, όπως η μάσκα και η τήρηση αποστάσεων, αποδίδουν», είπε.

Τα πράγματα δεν είναι όμως αντίστοιχα καλά στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αφού όπως αναφέραμε και στο χθεσινό κύριο θέμα μας, έχουν κλείσει τμήματα στο 1ο, 2ο, 3ο, 4ο και 5ο Γενικό Λύκειο Βέροιας, στο ΕΠΑΛ, στο Λύκειο του Μακροχωρίου, στο Γυμνάσιο της Μελίκης και το 1ο και 2ο Γενικό Λύκειο Νάουσας. Δίκαια αναρωτήθηκαν λοιπόν, τόσο ο δήμαρχος, Κώστας Βοργιαζίδης, όσο και η Γεωργία Μπατσαρά, γιατί παραμένουν ανοιχτά χώροι που είναι εστίες υπερμετάδοσης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής