breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Πνευματική σύμβουλος του Τραμπ «ακούει» τη νίκη και «ξορκίζει τους δαίμονες»

Τη «βοήθεια του Θεού» για να ξορκίσει τις «δαιμονικές συνομωσίες» που παρεμβαίνουν «στο σχέδιο του για να κυβερνήσει ο Τραμπ», ζήτησε η πάστορας Πόλα Γουάιτ σε μία αλλόκοτη και σουρεαλιστική προσευχή.

Την παράσταση έκλεψε η προσευχή της πνευματικής σύμβουλου του Τραμπ, η οποία επικεντρώθηκε στη «δαιμονική συμμαχία που προσπαθεί να κλέψει τη νίκη από τον Τραμπ».

Παρόλο που ο Μπάιντεν κέρδισε τις κομβικές πολιτείες του Ουισκόνσιν και το Μίσιγκαν και είναι κοντά στο να γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, η πάστορας Πόλα  Γουάιτ, κατά τη διάρκεια της προσευχής εμφανίστηκε σίγουρη για τη νίκη.

«Νιώθω σίγουρη ότι θα βγούμε νικητές», δήλωσε η Γουαίτ με τα βίντεο όπως ήταν φυσικό να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το reader.gr η πάστορας στην ένθερμη προσευχή της με ύφος «τηλε-ευαγγελίστριας» προσπαθεί να εκδιώξει τις «δαιμονικές συμφωνίες» που προσπαθούν να «σφετεριστούν τις εκλογές» και να παρέμβουν στο «σχέδιο του Θεού».

Η διάσημη «τηλε-ευαγγελίστρια» είναι μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, η οποία πιστεύει στη «θεολογίας της ευημερίας», μία πεποίθηση των Προτεσταντών, σύμφωνα με την οποία εάν υπάρχει ευημερία υλικών είναι σημάδι της χάρης του Θεού.

Το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ την έχρησε πνευματική του σύμβουλο έφερε την αντίδραση αρκετών που ανέφεραν ότι αντίκειται στον κοσμικό χαρακτήρα του κράτους.

Στην προσευχή της Τετάρτης άρχισε να χοροπηδάει πάνω στη σκηνή, να κλείνει τα μάτια και ν’ απαγγέλλει ρίμες, ενώ το κοινό από κάτω είχε γονατίσει και άκουγε.

Επανειλημμένως φώναξε την ατάκα: «Ακούω τη νίκη, από όλες τις άκρες του παραδείσου. Άγγελοι έχουν σταλεί μόλις τώρα από την Αφρική και τη Νότια Αμερική».

Φυσικά στο επίκεντρο της προσευχής ήταν οι «δαιμονικές συνομωσίες», «δαιμονικές ατζέντες» και κάθε δαιμονικό πνεύμα», το οποίο σφετερίζεται «τις εκλογές», το «Θέλημα του Θεού» και «την επιλογή του για τον Λευκό Οίκο».

«Έχουμε την πνευματική και τη φυσική διαύγεια για να πούμε ότι η απόφαση του Θεού έχει ληφθεί και ότι η εκκλησία πρέπει να την εφαρμόσει στη Γη. Πρέπει να εξουσιάσουμε τα δαιμονικά πνεύματα», είπε η Γουάιτ.

Χαρακτήρισε την εκλογική αναμέτρηση μία μάχη «ανάμεσα στο καλό και στο κακό» και ευχαρίστησε τον Θεό για τη νίκη.

«Σπάσαμε και χωρίσαμε κάθε διαβολική ομοσπονδία ενάντια σε αυτή την εκλογική διαδικασία, εναντίον της Αμερικής εναντίον αυτού που επέλεξες για τον Λευκό Οίκο», κατέληξε στη σουρεαλιστική προσευχή της η Πόλα Γουάιτ.

*****

• Το χειρότερο Airbnb του κόσμου

Τα Airbnb κάνουν χαμό τα τελευταία χρόνια - ή τουλάχιστον έκαναν πριν την πανδημία - και πολλοί ιδιώτες παγκοσμίως έχουν επιλέξει να εντάξουν εκεί τα σπίτια τους παρά να τα νοικιάσουν.

Μία ομάδα φίλων αποφάσισε να δημιουργήσει το χειρότερο Airbnb στην ιστορία, στο τέλος όμως κατέληξαν να κάνουν κρατήσεις.

Τι έκαναν οι Rhys Simmons, Jamie Kamaz και Hitchin; Έβαλαν ένα στρώμα, ένα κομοδίνο, μία λάμπα και δύο ποτήρια νερό στη μέση ενός χωραφιού στο Λονδίνο.

Το περίεργο στην υπόθεση είναι πως αρκετοί έστειλαν μήνυμα για να μείνουν εκεί, με την παρέα όμως να μην παίρνει τα χρήματα, αλλά να νιώθει περήφανη για το… επίτευγμά της.

*****

• Πουλί τα... έβαλε με δημοσιογράφο σε ζωντανή σύνδεση

Οι δημοσιογράφοι που βγαίνουν σε ζωντανή σύνδεση ίσως στο μέλλον σκεφτούν να βγαίνουν σε μια προστατευτική φούσκα. Γιατί τα απρόοπτα περιστατικά... επιθέσεων δεν είναι και τόσο σπάνια.

Ένας ακόμα λοιπόν δημοσιογράφος, αυτή τη φορά από την Αυστραλία, κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα όχι και τόσο ευχάριστο περιστατικό. Ο Μπρέντ Μακλέοντλίγο πρινβ βγει σε ζωντανή σύνδεση είχε ένα ατύχημα, όταν ένα πουλί του επιτέθηκε χτυπώντας τον στο πρόσωπο.

Δεν μπορεί να είναι πιθανό ο δημοσιογράφος και το πουλί να είχαν προηγούμενα, αλλά έτσι φάνηκε. Γιατί το πουλί πέρασε από μπροστά του, τον χτύπησε κι έφυγε. Βέβαια, ο Μακλέοντ διατήρησε την ψυχραιμία του και τελικά έκανε το ρεπορτάζ, σύμφωνα με το CBS News.

*****

• Νεκρό κοριτσάκι δύο ετών που έφαγε ταμπλέτα για την τουαλέτα

Ένα κοριτσάκι βρήκε τραγικό θάνατο μετά από κατάποση ταμπλέτας καθαρισμού τουαλέτας που της προκάλεσε εμετό.

Η Arietta-Grace Barnett άρχισε να κάνει εμετό ένα «φωτεινό ροζ υγρό» στις 28 Ιουνίου του περασμένου έτους, με τη μητέρα της να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο φοβούμενη ότι μπορεί να έχει καταπιεί την τοξική κάψουλα.

Στις 2 Ιουλίου, ήταν αρκετά καλά για να εγκαταλείψει το νοσοκομείο και πήγε σε ραντεβού για εξωτερικούς ασθενείς την επόμενη ημέρα, όπως ακούστηκε στο δικαστήριο.

Αλλά όταν η Arietta-Grace άρχισε να αιμορραγεί στις 9 Ιουλίου, επέστρεψε στο Γενικό Νοσοκομείο του Σαουθάμπτον και πέθανε εκείνη την ημέρα.

Ο δικαστής Rosamund Rhodes-Kemp είπε ότι η Arietta-Grace πιστεύεται ότι κατάπιε μια κάψουλα Toilet Duck.

*****

• Αγριογούρουνο στη θάλασσα

Ένα μεγάλο αγριογούρουνο εθεάθη να κολυμπάει στα ανοιχτά, στη θαλάσσια περιοχή της Λάρυμνας, στη Φθιώτιδα.

Σε απόσταση περίπου ενός ναυτικού μιλίου από την ακτή και σε σημείο που το βάθος ξεπερνάει τα 70 μέτρα (περισσότερες από 40 οργιές στη γλώσσα των ναυτικών), το αγριογούρουνο κολυμπούσε με ρυθμό, ωστόσο φαινόταν ότι είχε αποπροσανατολιστεί και πήγαινε όλο και πιο βαθιά.

Παρά τις προσπάθειες των ψαράδων να το επαναφέρουν προς την ακτή, στάθηκε αδύνατο να το προσεγγίσουν, όπως μεταδίδει το LamiaReport.gr

Κρίνοντας και από την κατεύθυνση που είχε το ζώο, όσοι το είδαν υποθέτουν ότι έπεσε στη θάλασσα από κάποιο απόκρημνο σημείο. Όταν βρέθηκε στο νερό, προφανώς από το σοκ, πήρε λάθος κατεύθυνση.


• Το χειρότερο Airbnb του κόσμου
• Πουλί τα... έβαλε με δημοσιογράφο σε ζωντανή σύνδεση
• Νεκρό κοριτσάκι δύο ετών που έφαγε ταμπλέτα για την τουαλέτα
• Νεκρό κοριτσάκι δύο ετών που έφαγε ταμπλέτα για την τουαλέτα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής