breaking news Νέο

Τροπολογία-φάντασμα για να προστατευτεί η παράτυπη λειτουργία των εισπρακτικών εταιρειών και δικηγόρων

Τροπολογία-φάντασμα για να προστατευτεί η παράτυπη λειτουργία των εισπρακτικών εταιρειών και δικηγόρων

"Τροπολογία-φάντασμα" κάτω από τον σκοτεινό μανδύα που δημιουργεί ο πανδημικός πανικός, κατέθεσε αυτές τις ημέρες η Κυβέρνηση, μέσω του βουλευτή Β' Αθηνών Βασίλη Σπανάκη, με εμφανέστατο σκοπό να κάνει ακόμη πιο εύκολο σε συγκεκριμένες δικηγορικές και εισπρακτικές εταιρείες να μπορούν να κινούνται με παράτυπο και παράνομο τρόπο κατά του Έλληνα δανειολήπτη-καταναλωτή.

Η τροπολογία με γενικό αριθμό 550 και ειδικό 45, αναφέρει στο άρθρο 7, που είναι η ουσία της όλης τροπολογίας, ότι: «Δεν διώκεται πειθαρχικώς δικηγόρος εκ μόνης της ιδιότητάς του ως διαχειριστή ή εταίρου δικηγορικής εταιρείας για τις πράξεις ή παραλείψεις αυτής ως νομικού προσώπου».

Αυτή η τροπολογία ακολούθησε την αναφορά που έκανε ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος, η οποία έφτασε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, σχετικά την παράτυπη λειτουργία εταιρειών χωρίς τις νόμιμες εξουσιοδοτήσεις από τις πιστωτικές εταιρείες.

Είναι φανερό ότι οι αποκαλύψεις του Συλλόγου μας, που φέρνουν στο φως τις παρανομίες και τα βρώμικα κόλπα με τα οποία προσπαθούν να φέρουν σε μειονεκτική θέση και να εκμεταλλευτούν τον Δανειολήπτη-Καταναλωτή, έχουν πανικοβάλει όλους εκείνους που κερδίζουν από την δύσκολη κατάσταση που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών.

Για αυτό και καταφεύγουν στη δημιουργία νόμων τέτοιου τύπου, που καταπατούν κάθε έννοια ηθικής και λογικής. Να είναι όμως σίγουροι ότι αυτή τους η στάση θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια και στην πλήρη αποκάλυψη και τελική τιμωρία τους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής