breaking news Νέο

Το συνδυασμό "Μαχόμενοι Δικηγόροι" παρουσίασε ο Φ. Καραβασίλης, υποψήφιος πρόεδρος του Δ.Σ.Β.

Το συνδυασμό

Mαχόμενοι Δικηγόροι έτοιμοι για δράση! Με το σύνθημα αυτό ο συνδυασμός «Μαχόμενοι Δικηγόροι», του οποίου ηγείται ο Φώτης Καραβασίλης, προσέρχεται την Κυριακή στις εκλογές. Λίγα 24ωρα πριν τη διενέργεια της εκλογικής διαδικασίας, ο Φώτης Καραβασίλης παρουσίασε τις θέσεις και τα πρόσωπα των υποψηφίων, που πλαισιώνουν το συνδυασμό «Μαχόμενοι Δικηγόροι», σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (στις 13.30) προς τα τοπικά ΜΜΕ, στο κέντρο «Φλαμουριές».

«Δεν θα υποσχεθούμε τίποτα σε δικηγόρους και στον κόσμο της Βέροιας. Θα αγωνισθούμε και θα δώσουμε την ψυχή μας για τα προβλήματα των δικηγόρων, στα οποία και θα δώσουμε λύσεις. Αλλά και σ' άλλα ζητήματα που θα πάνε το νομό Ημαθίας μπροστά», τόνισε ο Φώτης Καραβασίλης, ο οποίος έθεσε ως στόχο του συνδυασμού του «να μην κλείσουν τα δύο Ειρηνοδικεία, της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας. Με νύχια και με δόντια προχωράμε να διατηρήσουμε αυτά τα δύο Ειρηνοδικεία, όπως γίνεται μέχρι σήμερα, παρ' ότι στις πόλεις τους έχουν κλείσει εφορίες».

Ιστορικός – κοινωνικός στόχος η αξιοποίηση του παλιού Δικαστικού Μεγάρου Βέροιας

Ο Φώτης Καραβασίλης, μάλιστα, έθεσε ακόμα, ως ιστορικό – κοινωνικό στόχο, την αξιοποίηση του παλιού Δικαστικού Μεγάρου Βέροιας, για να μην καταστραφεί (από το οποίο, σημειωτέον, έχει περάσει μπροστά του όλη η σύγχρονη ιστορία της πόλης), ενώ αναφερόμενος σε εσωτερικά ζητήματα του δικηγορικού κόσμου, σημείωσε : «Θα κάνουμε συχνές γενικές συνελεύσεις και θα καθιερώσουμε τη λειτουργία ενός γραφείου, σύμβουλος υπηρεσίας παραπόνων, για οποιοδήποτε ζήτημα προκύπτει για δικηγόρο και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των συναδέλφων, όπου θα μεταφέρει το πρόβλημα στη διοίκηση του συλλόγου. Και τέλος, άνοιγμα σε υπερθετικό βαθμό του Δικηγορικού Συλλόγου στην κοινωνία, ώστε να αλλάξει η εικόνα του και στήριξη δράσεων τοπικών φορέων, όπως μέχρι σήμερα».

Παράλληλα, ο Φώτης Καραβασίλης ζήτησε καθαρή εντολή για τον ίδιο στην κάλπη των υποψηφίων προέδρων του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, αλλά και για τους οκτώ υποψηφίους του συνδυασμού του «Μαχόμενοι Δικηγόροι» στο ενιαίο ψηφοδέλτιο των συμβούλων.

Επιπλέον, χαρακτήρισε το συνδυασμό του ως την καλύτερη ομάδα, δυνατή και αξιόμαχη, που ποιοτικά και ποσοτικά αντανακλά την καθημερινότητα, με παλιούς και νέους δικηγόρους, μαχόμενους και με την τσάντα στον ώμο, όπως, χαρακτηριστικά είπε, κάνει ο ίδιος εδώ και 33 χρόνια, για να βγάλει τα προς το ζην.

Οι 8 υποψήφιοι του συνδυασμού «Μαχόμενοι Δικηγόροι»

Αμέσως μετά ο Φώτης Καραβασίλης παρουσίασε, έναν προς έναν τους οκτώ υποψηφίους του συνδυασμού του (έως οκτώ ψήφους βάζουν οι ψηφοφόροι δικηγόροι), οι οποίοι – όπως τόνισε – είναι και στην πράξη Μαχόμενοι Δικηγόροι. Αυτοί είναι οι: Δημήτρης Μπατζιάκας, Γιώργος Χατζόγλου, Σοφία Ζεϊμπέκη, Παναγιώτης Δαβόρας, Θωμάς Παπαδόπουλος, Κώστας Τσιλιγκερίδης, Δημήτρης Λιάπης και Μιχάλης Χασιώτης. Το συνδυασμό δε «Μαχόμενοι Δικηγόροι» στηρίζει και ο απερχόμενος πρόεδρος Δημήτρης Ζυγουλιάνος, σχολιάζοντας μάλιστα πως «αν και οι υποψήφιοι πρόεδροι ψηφίζονται ξεχωριστά, συνηθίζεται ο κάθε πρόεδρος να έχει δίπλα του μία ομάδα δικηγόρων. Η δική μου ομάδα είναι η καλύτερη».

Ρεπορτάζ: Παύλος Τουτουντζίδης

 

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής