breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Μάγκες, τα κεφάλια μέσα. Την κάτσαμε τη βάρκα. αφού δεν είναι ότι θα χάσει το φίλο του ο Κιμ Γιόνγκ Ούν, με τον οποίο έπαιζαν μονόπολυ, αλλά το ότι του φεύγει η Μελάνια.

 

Ντόναλντ Τραμπ φινίτο, καπούτ, the end, που λέμε και εμείς που τα μιλάμε φαρσί τα Αγγλικά, καλύτερα και από τον Αλέκση.

 

Διότι πολύ το φάγαμε το στόρυ με τον αλανιάρη τον πρόεδρο, που δεν άφησε θηλυκή γάτα απείραχτη στο Λευκό Οίκο και τα περίχωρα της Ουάσινγκτον.

 

Καιρός πλέον να δούμε έναν αξιοπρεπή άνθρωπο, μόλις 78 χρονών, που κοιτάει τη γυναίκα του τη Λιν και του κόβεται η ανάσα, όπως δηλώνει.

 

Μάλλον επειδή είναι πιο τσιτωμένη από τα μπότοξ και τις εγχειρήσεις και από τον ίδιο. Δεν μπορώ να πω, πουρό ο Τζο, αλλά ωραίος, με το μαλλάκι το άσπρο, που το φύτεψε τελευταία και έγινε πυκνό και με τα δόντια που ούτε στη διαφήμιση της κολγκέιτ δεν είναι τόσο άσπρα και με το χαμόγελο μονίμως στα χείλη, λόγω του τσιτώματος.

 

Αλλά παλικάρι 1,80, αδύνατος, κομψός, όχι σαν τον οσονούπω τέως, που στην προεκλογική εκστρατεία έφαγε χίλια χάμπουργκερ, 13.000 στέικες t bone, ένα τόνο μαγιονέζα και 150 οκάδες κέτσαπ. Άσε τα ψωμιά, τα βούτυρα, τα αυγά με λουκάνικα, που τον έκαναν να ζυγίζει 150 κιλά.

 

Τζο θα λέμε και θα κλαίμε, από τώρα και στο εξής. Μακάρι να μακροημερεύσει, με την ευχή να μην ήταν πρώτος ο Κούλης που του έστειλε τα συγχαρίκια.

 

'Ολα κι όλα, ο Τζο είναι φιλέλληνας, τελεία και παύλα. Μαζί του θα την πάρουμε την Πόλη, θέλει δεν θέλει ο μπουνταλάς ο Ταγίπ.

 

Άσε που θα έρθουν και καραβιές για τη φτώχεια μας. Να τα μπάρκο με τα κέλοκς κορν φλέικς, να το τυρί φτιαγμένο από τη μικρή Καλιφορνέζα, να  τα μπάφαλος  που ξέχασε ο Ντόναλντ στα ψυγεία τoυ USA ARMY, από τον πόλεμο του Βιετνάμ. Και κόκα άφθονη, έτσι, Κόκα κόλα, πέπσι κόλα και δεν συμμαζεύεται. Μετά από την κονσέρβα με κρέας και φασόλια να χωνέψουμε brothers.

 

Μπερεκέτια πράγματα που λέμε εμείς στο Αμέρικα.


Ντ. Τραμπ
Μπάιντεν-Λιν
Μπάιντεν
Μητσοτάκης
US ARMY - VIETNAM

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής