breaking news Νέο

Τέσσερις αγώνες σήμερα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων Ημαθίας

Τέσσερις αγώνες σήμερα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων Ημαθίας

Τέσσερις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η σημερινή αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας, που για πρώτη φορά φέτος δεν είναι νοκ-άουτ, αλλά οι νικητές που θα προκριθούν στην ημιτελική φάση, θα αναδειχθούν μέσα από διπλούς αγώνες (μέσα-έξω για κάθε αντίπαλο). Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που κάποιο από τα τέσσερα σημερινά παιχνίδια λήξει ισόπαλο, δεν θα ακολουθήσει παράταση.

Σήμερα λοιπόν Τετάρτη ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας και ο ΦΑΣ Νάουσα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με φόντο τον ημιτελικό και στη συνέχεια τον τελικό και την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς: Το κύπελλο ερασιτεχνικών ομάδων. Αυτό είναι το πρώτο από τα τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια (δύο για το κύπελλο και δύο για το πρωτάθλημα), που θα δώσουν φέτος οι δυο σημερινοί μονομάχοι του Δημοτικού γηπέδου της Αλεξάνδρειας και σίγουρα είναι και αυτό που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα των φιλάθλων, δίχως αυτό βέβαια να σημαίνει ότι τα υπόλοιπα τρία είναι αδιάφορα. Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων παίζει στο γειτονικό Κλειδί με το φιλόδοξο φέτος τοπικό Εθνικό και θα έχει την ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες ύστερα από τις αλλεπάλληλες ήττες που γνώρισε το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Βέβαια αυτό δε σημαινει ότι έχει εξασφαλισμένη τη νίκη, αφού ο θεσμός του κυπέλλου πάντα κρύβει εκπλήξεις, έστω κι αν τους δύο αντιπάλους τους χωρίζουν δυο κατηγορίες, όπως το ζευγάρι Εθνικός Κλειδίου - Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων.

Στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας διεξάγεται ένα ακόμη ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ του τοπικού Μ. Αλεξάνδρου και του Αρη Παλαιοχωρίου, δυο ομάδων που μέχρι στιγμής τα πάνε πολύ καλά στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, στο οποίο συμμετέχουν.

Τέλος, στο Διαβατό ο Ατρόμητος φιλοξενεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της Ένωσής μας, τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Οι δυο ομάδες φέτος έχουν εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους. Ο φιλοξενούμενος ΠΑΟΚ, όπως ήδη αναφέραμε, στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου, ενω ο Ατρόμητος, που στελεχώθηκε την τελευταία στιγμή, στην παραμονή του στην κατηγορία.

Τα τέσσερα σημερινά παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας και οι διαιτητές που θα τα διευθύνουν, έχουν ως εξης :

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/11 ώρα 2.30 μ.μ.

Φίλιππος Αλ. - ΦΑΣ Νάουσα

(Βρέσκας - Καραγκιζόπουλος -Παπαδάκης)

Εθνικός Κλειδίου - Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων

(Μαλούτας - Παρασίου - Χαλατζιούκας)

Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας - Άρης Παλαιοχωρίου

(Καραντώνης - Χριστοδούλου Γ. - Κελεσίδης)

Ατρόμητος Διαβατού - ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

(Παυλίδης - Γαβράς - Παζαρτζικλής)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής