breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ξανά το Ουρούτς Ρέις στη Μεσόγειο. Για αυτό δεν υπάρχει lockdown; Να τους ρίξουμε καμιά δεκαριά «ψεκασμένους», που λέει και ο Κυριάκος, να πούνε στο μπουνταλά τον καπετάνιο του το πόνημα του Γρηγόρη του Πετράκου, να χαζέψουν όλα τα μεμέτια και να πάνε στον πάτο.

 

Γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να φύγουν οι Τούρκοι από το Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Δεν πάει να λέει ο Φλώρος ότι θα τους κάψει πριν τους ρωτήσει;

Τον έχουν γραμμένο στα τασάκ τους.  Κοινώς στα μέζεα τους.

 

Μόνη λύση να κατέβει το ξανθό γένος που πολέμησε στο...πλευρό των Αρμενίων.

Μεγάλος μάγκας ο Πούτιν. Τον έσκισε το Νικόλα τον Πατσασιάν. Νόμισε ο Αρμένης ότι θα αλληθωρίσει κατά ΝΑΤΟ μεριά και θα τον σώσει ο Στόλντεμπεργκ.

 

Έτσι είσαι, του λέει ο Πούτιν. Και αφήνει τους τουρκοαζερομογγόλους να πάρουν το μισό Ναγκόρνο Καραμπάχ. Τελικά στον Πούτιν, πουτινιές δεν γίνονται.

 

Διότι ο Πούτιν είναι σαν το Μιχαήλ Στρογγόφ, που αφήνει τους Τατάρους στο Μπακού και την Άγκυρα να νομίζουν ότι τον έχουν τυφλώσει με τα ατζέμ πιλάφια, τα χρυσάφια και τα πετρέλαια τους.

 

Και στο τέλος τους κάνει ένα ντου από παντού και το ξανθό γένος προελαύνει από το Στεπανακέρτ για μια αρμένικη βίζιτα κανά δυο αιώνων Κωνσταντινούπολη μεριά.

 

Και πηγαίνει ο Ερντογάν να βρει την Αισέ Χανούμ και τη Χουρέμ Σουλτάν, που θα τον σκάσουν από το μέλι, τα σιχτίρ πιλάφια, για να ζηλέψει η Εμινέ.

 

Διότι τι είναι το παλάτι του Ταγίπ και της Εμινέ, μπροστά στο σαράι με τα ουρί, τις χρυσές τουαλέτες και τους μπιντέδες με διαμάντια και ρουμπίνια.

 

Θα μπει λοιπόν ο αρχιμεμέτης που μας έχει πρήξει τόσους μήνες με το Ουρούτς Ρέις και σε κανά μισάωρο, θα έρθει ο Χασάν και θα του πει, Ταγίπ ό,τι πέρασες, πέρασες με τα χανούμια, Τώρα κεφάλια μέσα και έρχεται ο μαύρος ο αράπης, ο Ταμ ταμ ταμ, που δεν είναι ευνούχος, για να τα πείτε ένα χεράκι.

 

Για αυτό σας λέω αδέρφια. Ό,τι λάμπει, δεν είναι χρυσός. Για αυτό να προσέχετε τον Αλή Μπαμπά, που στάζει βαρβατίλα.


Πούτιν-Ερντογάν
Ερντογάν
παλάτι
Ερντογάν

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής